subota, 11. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi Pazar doveo 7 pojačanja

Srpski superligaš Novi Pazar danas je potvrdio dolazak čak 7 fudbalera. Svi su svoje ugovore potpisali do kraja tekuće sezone, a većina dolazi iz niželigaških klubova.

29-godišnji napadač Admir Kecap vratio se u redove ovog kluba posle dve godine nastupanja za litvansku Suduvu. Za Novi Pazar je od 2009. do 2015. godine ostvario 169 nastupa, a postigao je 24 gola.

Nakon dolaska u novi-stari klub izjavio je:“Želim da pomognem u teškoj situaciji, da vratimo publiku na tribine i ponovo budemo tvrd orah za timove iz gornjeg doma. Priznajem da nisam u trenažnom ritmu, pauzirao sam zbog povrede, ali verujem da ću biti u timu u najvažnijim borbama za opstanak“.

Nekadašnji igrač beogradskog Partizana, štoper Srđa Knežević, takođe je postao najnovije pojačanje Novopazaraca. Poslednji klub za koji je nastupao bio je grčki Agrotikos Asteras.

Iskusni štoper prisetio se vremena kada je nastupao u srpskoj Super Ligi:“Atmosfera u Pazaru je posebna. Igrao sam tu utakmice, radi se o fudbalskoj sredini i ambijent je za primer. Borićemo se da ostanemo u eliti, mislim da ovaj klub i grad zaslužuju superligaš“.

Na ovoj listi nalaze se još: štoper Aleksandar Tasić (jermenski Alaškert), vezisti Miloš Plavšić (ČSK Čelarevo) i Luka Sinđelić (Kolubara), napadači Vladimir Ilić (Proleter Novi Sad) i Nenad Perović (Bačka Topola).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje