petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi peh španskog šampiona: Benzema ide na pauzu, Marselo “pocrveneo“

Aktuelni šampion Španije, Real Madrid, koji se u najmanju ruku obrukao zabeleženim remijem protiv Levantea tokom današnje utakmice tokom tih 90 minuta ostao je bez 2 veoma važna igrača, napadača Karima Benzeme i defanzivca Marsela.


Centralni napadač, Karim Benzema, zbog povrede desne noge biće prinuđen da ostane van terena bar u narednih 4 do 6 nedelja, prenose španski mediji.

29-godišnji francuski internacionalac je povredu zaradio na samom uvodu utakmice, zbog čega je teren napustio u 28. minutu, a prema prvim analizama reč je o istegnuću tetive desne noge zbog koje sledi pauza.

Benzema je dres Real Madrida obukao još tokom leta 2009. godine, a do danas je za “Kraljevski klub“ odigrao ukupno 371 utakmicu gde je pritom postigao čak 182 gola i 104 asistencije. Tokom tekuće sezone Benzema je ostvario 6 nastupa, a uspeo je da upiše 1 pogodak i 1 asistenciju.


Takođe, Real Madrid praktično je ostao i bez levog beka Marsela koji je zaradio direktan crveni karton zbog nesportskog ponašanja, pa mu sledi nekoliko mečeva pauze.

U samoj završnici meča kada je već bilo jasno da od pobede nema ništa, veoma nervozni Brazilac šutnuo je protivničkog igrača koji je ležao na travi te tako zaradio direktno isključenje. Po svemu sudeći, njegova suspenzija koja će kroz par dana biti izrečena od strane disciplinskog komiteta fudbalskog saveza Španije važiće za najmanje 2 meča.

Marselo je član Reala postao još u januaru 2007. godine, a na svom kontu do sada ima ukupno 414 nastupa, kao i 28 golova i 78 asistencija. U ovoj sezoni odigrao je 6 utakmica i pritom namestio 2 pogotka svojim saigračima.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje