nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi ruski premijerligaš potpisao 8 ugovora ovog leta!

Ekipa SKA Habarovska po prvi put u svojoj istoriji uspela je da izbori plasman u rusku fudbalsku Premijer Ligu, a ovo leto pred sezonu u najjačem rangu takmičenja u redove “Armejaca“ donelo je ogromne promene. U ekipu iz Habarovska tokom ovog leta stiglo je ukupno 7 igrača i pitanje je i da li je ta brojka konačna, a jedan od ključnih fudbalera uspeo je da produži saradnju. Svi ugovori potpisani su do leta sledeće godine.

21-godišnji štoper Dmitro Griško kupljen je od ukrajinskog premijerligaša Olimpika iz Donjecka, za još uvek nepoznatu sumu. U plavo-crnom dresu je od leta 2011. godine ostvario ukupno čak 130 nastupa, uz 7 golova i 2 asistencije, dok je tokom sezone 2016-17 odigrao čak 24 utakmice i pritom postigao 2 gola.

24-godišnji štoper Aleksandr Pucko je stigao na jednosezonsku pozajmicu iz ekipe Ufe. Za Ufu je od februara tekuće godine ostvario 7 nastupa, dok je tokom prvog dela sezone u dresu drugoligaške ekipe Spartaka-2 iz Moskve odigrao 11 utakmica.

27-godišnji desni bek Maksim Tiškin je u novi klub stigao nakon provedene polusezone u redovima Baltike sa kojom je uspeo da izbori opstanak. Za ekipu iz Kalinjingrada tokom prolećnog dela prošle sezone nije ostvario niti jedan nastup, dok je tokom jeseni zabeležio čak 14 pojavljivanja u funkciji kapitena Toma iz Tomska.

29-godišnji defanzivni vezista Jevgenij Baljajkin stigao je odmah po raksidu ugovora sa ekipom Toma iz Tomska, koja je relegirala u drugu ligu. Za “Konje“ iz Tomska je od februara tekuće godine ostvario 20 nastupa uz 1 asistenciju.

28-godišnji ofanzivni vezista Anton Zemljanzuhin je nakon samo 6 meseci provedenih na Tajlandu stigao iz lokalnog Suhotaja. Za Suhotai je od januara tekuće godine ostvario 12 nastupa, a postigao je 2 pogotka kao i 1 asistenciju.

25-godišnji desni krilni vezista Vitalij Fedotov poslednji angažman imao je u redovima letonske Rige, za koju je nastupao od aprila tekuće godine. U tekućoj sezoni za Rigu je ostvario samo 2 nastupa uz svega 13 minuta provedenih na terenu.

30-godišnji desni krilni napadač Maksim Kazankov je uspeo da zaključi novi ugovor sa ekipom iz Habarovska, pa će dres SKA nositi bar do sledećeg leta. U redove SKA stigao je tokom leta 2016. godine iz Luč-Energije, a u prethodnoj sezoni ostvario je čak 33 nastupa, uz 6 pogodaka i 1 asistenciju.

23-godišnji desni krilni napadač Konstantin Savičev kupljen je od rezervnog kluba moskovskog Spartaka, Spartaka-2, a vrednos transfera nije poznata. U dresu Spartaka-2 je od leta 2013. godine ostvario ukupno 64 nastupa, uz 7 pogodaka i 15 asistencija, a u prethodoj sezoni odigrao je 30 utakmica postigao 2 gola i čak 10 asistencija, te je bio prvi asistent ekipe.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje