Srpska teniserka Olga Danilović završila je svoje takmičenje na Rolan Garosu u trećoj rundi. Na njenom putu se isprečila iskusna Tunižanka Ons Žaber koja je slavila sa 2:1, po setovima 4:6 6:4 6:2.

Danas je pobedilo iskustvo. Žaber je svoje trenutke dobre igre maksimalno uspela da naplati i one ključne poene igrala bolje.

U prvom setu sve je bilo u egalu do osmog gema kada smo videli malu reviju brejkova. Viđeno je tri brejka od kojih je Olga napravila dva i povela sa 1:0.

Period jako dobre igre Olge potrajao je i u drugom setu. Uprkos rano pretrpljenom brejku, Olga je uspela da se vrati u egal. U tim trenucima sve je zavisilo od njene igre, a na njenu nesreću bila je brzopleta. Donosila je uglavnom pogrešne odluke koje su je na kraju koštale pobede.

Žaber je strpljivo čekala i dočekala pad igre kod Danilovićeve. To se konkretno dogodilo u devetom gemu kada je napravljen ključni brejk.

Nakon toga u odlučujućem setu Žaber je bila dosta bolja igračica. Diktirala je tempo i sa tri laka brejka privela meč kraju.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.