četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Palermo veoma oslabljen na večerašnjoj utakmici!

Danas od 18 časova očekuje nas odigravanje uvodne utakmice 2. kola italijanske Serie B u kojoj će se sastati ekipe Breše i Palerma, inače doskorašnjeg prvoligaša.

Breša se trenutno nalazi na 15. poziciji pošto su na samom početku sezone zabeležili poraz u gostima od ekipe Avelina, rezultatom 2:1.

Palermo se sa druge strane nalazi na čak 5. poziciji, a u prvoj ligaškoj utakmici nakon relegacije iz Serie A zabeležili su pobedu nad Specijom kod kuće, rezultatom 2:0.


Ovih dana veliku pažnju sebi privlače utakmice reprezentacije, tj. kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo, zbog čega je veliki broj ekipa dalo mnogo svojih igrača nacionalnim timovima širom svega. Iako prvenstva trenutno pauziraju, drugoligaške ekipe koje su sastavljene od dosta stranih igrača podnele su ogromnu žrtvu.

Breša na današnjoj utakmici upravo zbog toga neće imati na raspolaganju štopera Maura Kopolara (3n/0g/0a), koji pomaže U20 reprezentaciji Italije, ali svi ostali igrači spremni su sa susret sa Palermom.


Što se tiče Palerma, mišljenja smo da i pored odličnog starta sezone povratak u Seriju A sa stopostotnim učinkom najverovatnije neće nastaviti s’ obzirom da zbog reprezenativnih obaveza danas neće moći da računaju na čak 8 igrača, od čega su velika većina njih deo standardne startne postave.

 

Tako ekipa sa Sicilije danas neće moći da računa na golmana Josipa Posaveca (3n/-1g – prvi golman, Hrvatska U21), štopera Tiaga Cioneka (3n/0g/0a, Poljska), levog beka Haitama Alesamija (3n/1g/0a, Norveška), desnog beka Aljaža Strunu (3n/0g/0a, Slovenija), defanzivnog vezistu Matu Jajala (3n/0g/0a, BiH), centralnog vezistu Ivajla Čočeva (3n/0g/0a, Bugarska), levog krilnog napadača Aleksandra Trajkovskog (3n/4g/0a – prvi strelac, Makedonija), kao ni centralnog napadača Iliju Nestorovskog (3n/1g/0a, Makedonija). Koliko su ovi igrači važni govori činjenica da su Nestorovski, Trajkovski i Alesami zajedno postigli 6 golova, a da Palermo nakon ove 3 utakmice na svom kontu ima ukupno 8 pogodaka.


Naše mišljenje je da su jako male šanse da Palermo bez skoro cele startne postave uspe da parira na ovoj utakmici, pogotovo protiv Breše koja je nakon odličnih partija u poslednjih par meseci prošle sezone ipak ostala bez plasmana u Seriju A, a sada su na samom uvodu zabeležili poraz te su sada izuzetno motivisani da poprave skor.

Kvota za  pobedu domaće ekipe, Breše, iznosi 2,15 u kladionici Maxbet.


Svaka informacija u tekstu 100% je tačna i potrvđena od strane članova navedenog kluba (ili klubova), ali naš predlog za klađenje nije siguran uopšte i igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje