ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Pariz: Argentinac i Brazilac izvređani od strane navijača

Dvogodišnja saradnja Lionela Messia i PSG-a se bliži kraju – najbolji fudbaler sveta u junu će definitivno napustiti francuskog šampiona, nakon suspenzije koju mu je uprava kluba izrekla zbog samovoljnog odlaska u Saudijsku Arabiju.

Tokom dvonedjeljne suspenzije Messi neće moći da trenira sa prvotimcima, ali neće biti ni plaćen. Francuski mediji su izračunali da će ga to koštati 1,6 miliona evra, ali Argentinac će u međuvremenu imati vremena da razmisli o svojoj budućnosti.

Vlada Saudijske Arabije priprema najveći ugovor u istoriji (klub Al Hilal) kako bi ovog leta dovela Messia u svoju Pro ligu. Postoje indicije da bi celi posao mogao biti vredan oko 400 miliona dolara godišnje (320 miliona funti) što bi za čak 165 miliona funti premašilo cifru koja se godišnje plaća Ronaldu u Al Nasru.

I Barcelona želi da vrati svoju ikonu – Đoan Laporta čini sve što je u njegovoj moći da reši finansijske probleme, a nije nemoguće da Messi karijeru nastavi i u Cityiju i na zalasku karijere zaigra u Premier ligi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje