sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Parni valjak na +29 protiv Mege u Hali sportova „Ranko Žeravica“

Parni valjak je ubedljivo savladao Mega Mozzart u 26. kolu AdmiralBet ABA lige. U nedeljnom meču koji je počeo tačno u podne, Partizan NIS je u već prvoj četvritini stekao blagu prednost koju su domaći uspeli da svedu na svega 2 poena pre isteka 10. minuta.

U drugoj četvrtini, Parni valjak je ubrzao ritam u odbrani i napadu, pa je Mega dugo bila na kontu od svega četiri poena. Do odlaska na petnaestominutnu pauzu, crno-beli su imali +20, a u trećoj i četvrtoj četvrtini, prednost Partizana NIS je nekoliko puta iznosila i 30 poena.

Na kraju utakmice, +29 za Partizan NIS.

Posle današnje utakmice protiv Mege, trener crno-belih, Željko Obradović je izjavio:

„Bila je je ovo lepa utakmica. Igrali smo protiv tima koji igra specifičnu košarku. Iskoristiću priliku da čestitam mom kolegi Vladi Jovanoviću koji sa ovim mladim momcima tokom čitave sezone radi sjajan posao. Ovaj maldi tim igra dobro i u ovom meču je pokazao šta ga krasi. Kada igraš protiv mladog tima moraš da shvatiš da moraš da imaš motivaciju kakvu oni imaju. Mislim da smo igrali veoma ozbiljno od prvog do poslednjeg minuta i zato želim da čestitam mojim igračima, ali i da se zahvalim ljudima koji su došli da nam pomognu da odigramo utakmicu kako treba“, istakao je Obradović.

Mega Mozzart

Vujić, Ružencev, Jović 12, Rudan 5, Uskoković 5, Kočović, Smit 2, Cerovina 9, Matković 3, Kazalon 11, Simanić 19, Mušikić 2

Partizan NIS

Panter 16, Vukčević 7, Ledej 12, Zagorac, Avramović 7, Koprivica 3, Smailagić 3, Mur 14, Glas 2, Lesor 10, Trifunović 8, Madar 15


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje