ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Partizan NIS dočekuje Borac na startu ABA lige

U prvom kolu ABA lige, Partizan dočekuje Borac iz Čačka, ekipu koja je u trenutku prošlosezonskog prekida bila lider ABA 2 šampionata. Utakmica je na programu u subotu, 3. oktobra od 21 čas. U pripremnom periodu, dve ekipe su već odmerile snage, a pred sutrašnji duel, trener Partizana NIS, Vlado Šćepanović poručuje:

„Ekipa Borca je i pre tri nedelje pokazala na našoj pripremnoj utakmici da će biti težak protivnik za sve u ABA ligi. Očekujem dobru utakmicu, očekujem da iz meča u meč podižemo nivo svoje igre i beležimo pobede. Iako igramo kao domaćini, faliće nam publika da bi to na pravi način osetili prednost domaćeg terena. Opet, to je stara tema i stvar na koju ne možemo da utičemo, već samo da se trudimo da budemo najbolji u datim okolnostima“, istakao je Šćepanović.

Centar crno-belih, Nikola Janković pred sutrašnji duel poručuje:

„Borac je čvrsta i kvalitetna ekipa. Igrali smo protiv njih tokom priprema, mnogiih predstavljaju kao napadački tim, eli oni i u odbrani igraju na dosta visokom nivou. Pripremićemo se tokom današnjeg dana da budemo sutra na visini zadatka. Imamo veliku želju da pobedom otvorimo takmičenje u ABA ligi. Ako odigramo odbranu kako znamo, bićemo pravi“, poručio je Janković.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje