subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Partizan NIS u polufinalu Superlige Srbije

Partizan NIS je savladao  zemunsku Mladost i u drugoj utakmici u Hali sportova „Ranko Žeravica“, te izborio plasman u polufinale Superlige u kojem će za rivala imati ekipu Mege.  Parni valjak ni u jednom trenutku utakmice nije bio u rezultatskom zaostatku, a prvu četvrtinu obeležila je ujednačena borba posle koje je Partizan imao prednost od 18:20. U finišu prvog poluvremena crno-beli su došli i do dvocifrene razlike, a na petnaestominutnu pauzu se otišlo pri rezultatu 39:48.

Tokom treće deonice zemunska Mladost se približila na minus pet, ali su crno-beli imali spreman odgovor, pa su serijom od osam uzastopnih poena okončali treću četvrtinu. U poslednjih deset minuta Parni valjak je kontrolisao situaciju na parketu, i na kraju zabeležio drugi trijumf protiv Mladosti u roku od tri dana, ovog puta rezultatom 84:94.

U svojoj drugoj utakmici za Partizan NIS, Trej Dreksel je doživeo povredu, polomio je dva prsta šake i za njega je sezona završena o čemu je govorio i trener Aleksandar Matović na konferenciji posle meča.

Mladost Zemun

Radović, Belić 6, Milosavljević 7, Igbanu 20, Gombo 19, Mičel 7, Vuković, Milenković, Prlja 11, Aranitović 12, Sar, Barna 2

Partizan NIS

Mika 10, Dangubić 2, Jaramaz 6, Janković 3, Trifunović 19, Dreksel 3, Zagorac 7, Petrović 3, Stepanović 11, Miletić 14, Veličković 2, Perkins 14


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje