petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Partizan ostaje bez krila?

Kako javljaju pojedini Grčki mediji, košarkaški klub Panatanaikos želi u svoje redove da vrati bivšeg igrača, a sadašnjeg igrača Partizana, Papapetrua.

Panatanikos igra jednu od najgorih sezona u Evroligi i kao glavni krivac okarakterisan je disbalans između domaćin i stranih igrača. Kako bi to popravili žele da dovedu u svoje redove vrhunske Grčke košarkaše. Prvi na toj listi je bivši igrač i kapiten Papapetru.

Papapetru je jedan od glavnih šrafova Partizanove igre ove sezone. On ove sezone prosečno beleži 5.1 poen i 2.5 skokova,ali radi mnogo onih stvari koje ne ulaze u statističke parametre, a jako su bitne za igru crno-belih.

Zanimljivo da je Papapetru pre Panatanaikosa nastupao za njihovog večitog rivala Olimpijakos i to u periodu od 2013-2018 godine.

Videćemo, pita se i Papapetru, pitanje da li želi da se vrati u tim koji ide silaznom putanjom ili da ostane u timu koji iz sezone u sezonu raste.

Biće zanimljivo u petak kada se u Areni sastanu Partizan i Panatinaikos. Eto prilike Papapetruu da pokaže šta može i šta zna.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje