petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Partizan pobedio u regionalnom Klasiku

Ubedljiva pobeda Partizana NIS u Klasiku regiona! Crno-beli su u beogradskoj hali „Aleksandar Nikolić“ odigrali poslednji meč ligaškog dela regionalnog prvenstva. U odloženoj utakmici 17. kola AdmiralBet ABA lige, Parni valjak je bio bolji od starog rivala, ekipe Cibone.

Od samog početka susreta, crno-beli su došli do prednosti koja je iz minuta u minut rasla. Gostujući tim je pokušavao da uhvati ritam i poremeti odnos snaga na terenu, ali su igrači Partizana uvek imali spreman odgovor. Nakon 20 minuta igre, bilo je 16 poena razlike. U drugom poluvremenu, Parni valjak je konstanto imao dvocifrenu prednost, a trener Željko Obradović je ukazao šansu svoj dvanaestorici igrača koji su bili večeras u sastavu.

Na kraju, 98:77 kao uvod u najvažniji deo sezone!

Na konferenciji za medije održanoj posle večerašnjeg meča, trener Partizana NIS Željko Obradović je izjavio:

„Odigrali smo dobru utakmicu protiv tima koji je nanizao veoma veliki broj pobeda i igra veoma dobra. Mlada, talentovana ekipa, trener izvanredno radi, vidi se da imaju 26 asistencija. To govori o tome kako treniraju i igraju momci. Veoma ozbiljnu utakmicu smo odigrali, drago mi je što sam mogao da rasporedim vreme. Čeka nas utakmica u Evrokupu, prva utakmica na ispadanje, veoma specifična. Nastavićemo da se spremamo za to što je ispred nas. Hvala svima koji su došli da nas bodre“, poručio je Obradović.

Partizan NIS

Panter, Ledej 14, Zagorac 2, Avramović 13, Koprivica 13, Dangubić 2, Miletić, Mur 7, Glas 3, Lesor 16, Trifunović 11, Madar 17

Cibona

Popić, Prkačin 11, Gegić 14, Vildoza 11, Majcunić, Novačić, Gnjidić 7, Branković 12, Drežnjak 6, Reuvers 4, Nakić 12.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje