nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Partizan posle peteraca u polufinalu Kupa Srbije

Danas se igraju utakmice četvrtfinala Kupa Srbije, a u prvom četvrtfinalnom duelu vaterpolisti Partizana pobedili su u Nišu Nais rezultatom 12:10 posle izvođenja peteraca, dok je u regularnom delu bilo 8:8. Crno-beli su poveli 2:0, početkom drugog perioda bilo je 3:1, ali su Nišlije uspele da izjednače do kraja prvogp oluvremena.

Domaćin je bolje otvorio treći period i posle nekoliko minuta je poveo 5:3. Održavao je gol do dva prednosti do sredine četvre četvrtine, a u poslednjih par minuta crno-beli su uspeli da izjednače. Nišlije nisu uspele da iskoriste dva peterca, dok je Partizan četiri puta pogidio i prošao je u polufinale.

Najefikasniji kod pobednika bio je ASndrej Baraća sa tri gola u regularnom delu, dok je isti učinak kod domaćih imao nekadašnji igrač crno-belih, Marko Bolović.

U preostala tri četvrtfinalna meča danas igraju Radnički i Stari Grad (19:00), Novi Beograd i Šabac (19:45), odnosno Crvena zvezda i Vojvodina (20:00).

Nais – Partizan 10:12 (1:2, 2:1, 3:2, 2:3 – 2:4)

Bazen Čair. Sudije: Raković i Beljin. Isključenja:Nais 11, Partizan 11. Peterci: Nais 1 (0).

NAIS: Lazić, Stamatov, Pavičić,Pošmuga 1, Đorđević, Milošević, Bolović 3, Kovačević, Šilj 1, Živić 1, Vasić 1, Beronja, Tomić, Stojanović. Trener: Saković.

PARTIZAN: Bulajić, Živojinović, Barać 3, Nešić 2, Skolfild 1, Kujović , Dimitrijević, Mitrović 1, Božović, Cvetković, Andrin, Bućan 1, Glušac, Timotijević.

Strelci iz peterca:  Vasić i Kovačević za Nais a Barać, Andrin, Bućan i Mitrović za Partizan.


Izvor: Vaterpolo vesti

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje