petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Penzionisao se Rajan Ficpatrik

Američki kvoterbek Rajan Ficpatrik rešio je da završi profesionalnu karijeru. Ficpatrik je bio jedan od voljenijih igrača u celoj NFL ligi i bez njega liga neće biti ista, to je sigurno.

Ono što je obeležilo njegovuru karijeru jeste česta promena timova. Za 17 godina provedenih u NFL ligi, Ficpatrik je promenio čak devet timova. Zanimljivo je da je u samo jednom timu ostao duže od sezone, a to su bili Bafalo Bilsi. Igrao je još za Sent Luis Remse, Sinsinati Bengalse, Tenesi Tajtanse, Hjuston Teksanse, Njujork Džetse, Tampa Bej Bakanirse, Majami Dolfinse i Vašington.

Glavni razlog zašto je imao ovako „turbulentnu“ karijeru leži u njegovoj nekonsantnosti. Treneri nisu nikada znali šta mogu da očekuju od njega. Mogao je da odigra perfektnu partiju, a nakon toga kada se igra neka bitna utakmica on potpuno podbaci.

Ipak, Ficpatrik nikako ne može biti nezadovoljan onim što je uradio u NFL ligi. Karijeru je završio sa 34.990 prebačenih jardi, 2.625 istrčanih jardi. Bacio je 223 pasa za tačdaun i istrčao čak 21 uz 169 presečenih dodavanja.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje