subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Penzionisao se Rob Gronkovski

Jedan od najboljih tajt endova u istoriji NFL lige, Rob Gronkovski rešio je da se penzioniše, ali ovoga puta za sva vremena. Gronkovski je na društvenim mrežama potvrdio da se povlači.

U NFL ligu je ušao 2010. godine kada su ga kao 42. pika na draftu birali Nju Ingland Petriotsi. U Bostonu je proveo devet punih godina i osvojio tri šampionska prstena.

Nakon toga je napravio pauzu od godinu dana da se zaleči od silnih povreda koje je zadobio tokom karijere. Potom kao grom iz vedra neba uledio je poziv Toma Brejdija koje u međuvremenu obukao dres Tampa Bej Bakanirsa.

Zajedno su u Baksima došli do titule 2021. godine.

Želim da se zahvalim celoj organizaciji Bakanirsa na neverovatnoj vožnji, verujući mi da ću im pomoći u izgradnji šampionskog tima. Sada ću se vratiti u svoj dom penzionera, ponovo ću otići iz fubdala uzdignute glave znajući da sam dao sve što sam imao, dobro ili loše, svaki put kada bih izašao na teren. Prijateljstva i veze koje sam sklopio trajaće zauvek. i cenim svakog od mojih saigrača i trenera što su dali sve što su imali. Od penzije, nazad do fudbala i osvsajanja još jednog šampionata, a sada nazad do opuštanja, hvala svima“, poručio je Gronkovski.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje