ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pitsburg Stilersi – Sinsinati Bengalsi – Najava utakmice

Ostalo je još tri kola do kraja regularnog dela NFL šampionata. Ludnica je što se plej ofa tiče, a ova utakmica između Pitsburg Stilersa i Sinsinati Bengalsa će imati veliki imapkt na plej of sliku. U ovom trenutku Stilersi imaju skor 7-7, a Bengalsi 8-6.

Favorita u ovom duelu u početku nije bilo, a kako vreme odmiče Bengalsi postaju favoriti. Trenutno, kladionice njihovu pobedu plaćaju sa kvotom 1,65 dok je margina za poene postavljena na 39,5.

Ovo je plej of utakmica po nama i treba probati sa underom. Nekoliko je razloga. Prvi razlog je očajan napad Stilersa koji tokom cele sezone kuburi sa napadom. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati utakmice na kojima su postigli preko 20 poena. Da stvar bude gora danas će igrati sa trećim kvoterbekom Mejsonom Rudolfom, jer je prvi (Keni Piket) povređen, a Trubiski ne zadovoljava. Drugi razlog je odbrana Stilersa koja je srce i duša ovog tima. Sve ove pobede koje su Stilersi ostvarili je produkt nestvarne igre odbrane.

Treći razlog leži kod Bengalsa. Bengalsi već četiri utakmice igraju bez startnog kvoterbeka Džoa Buroa koji je završio sezonu. Njegova zamena Džejk Brauning je u četiri utakmice upisao tri pobede i poraz, a taj poraz je bio upravo protiv Stilersa. Izvukli su se Bengalsi prethodne nedelje protiv Minesote. Sada, kada ima filma koji je vezan sa Brauininga defanzivni koordinatori se bolje spremaju. Takođe, jako bitan podatak je odsustvo prve hvatačke opcije Džamara Čejsa koji je povredio rame. Bez prve opcije u napadu, sa rezervnim kvoterbekom, protiv ove odbrane sumnjamo u napadačku produktivnost Bengalsa.

Bez ikakve sumnje, ovaj meč se može svrstati u plej of utakmice. Igra se za goli život, odbrane se dižu na viši nivo i iako je margina ispod 40 poena mi smatramo da ova dva tima neće ni ovih 39 poena prebaciti.

Predlog za klađenje: Manje od 39,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje