petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Platili me 8 miliona da budem prosek”

Suspendovani NBA igrač O.J. Mayo izjavio je kako bi voleo da se vrati u Milwaukee Bucks-e gde je proveo protekle 3 sezone, i priznao je da ga je NBA tim platio previše novca da bude prosečan igrač.

Mayo je izjavio da se u Milwakuee osećao najprijatnije, a pored tog kluba nastupao je za Memphis Grizzlies i Dallas Maverickse.

Sa Bucksima je u 3 sezone odigrao 164 utakmice gde je u proseku beležio 10,6 poena 2,6 asistencije i 2,5 skoka po meču. Trenutno odslužuje dvogodišnju kaznu zbog kršenja pravila lige usled konzumiranja nedozvoljenih supstanci.

Hoću da se vratim tamo gde sam bio (Milwaukee), bio sam jako blizak sa Jason Kiddom. To je bila najbolja saradnja sa glavnim trenerom. Takođe sam imao sjajan odnos sa nosiocem franšize Giannis Antetokounmpom i Khris Middletonom. Osećao sam se prijatno tamo, i deluje mi kao da sam ih izneverio i varao 2 godine. Platili su me 8 miliona dolara da budem, barem iz moje perspektive samo prosečan igrač. Investirali su milione u mene da pružam najbolje, a ja to nisam učinio. Ukoliko mi samo daju šansu, iskupiću se. Dugujem im.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje