Nešto o čemu se polemisalo već duže vreme u američkim medijima polako dobija svoj epilog. Kvoterbek Baltimor Rejvensa Lamar Džekson zatražio je trejd.

Glavna tema prelaznog roka u američkom fudbalu bila je upravo priča oko Lamara Džeksona i dobijanja novog ugovora. Lamar Džekson je tražio od Baltimora sličan ugovor koji je dobio Dešon Votson, međutim vlasnici Baltimora nisu hteli da mu izađu u susret. Kako je vreme odmicalo bilo je evidentno da do dogovora neće doći, a rezultat cele priče bio je novi franšizni tag kojim bi Lamar za godinu dana zaradio preko 30 miliona dolara. Franšizni tag ujedno znači da Rejvensi mogu da ga zadrže ukoliko izjednače ponudu tima koji bi eventualno doveo Lamara u svoje redove u roku od pet dana. Ukoliko Baltimor ne izjednači ponudu za Lamara će dobiti dva pika prve runde.

Povodom cele priče oglasio se i sam Lamar preko društvenih mreža:

Želim da vam se zahvalim za svu ljubav i podršku koju ste mi konstantno pružali. Nemojte verovati svemu što je napisano. Dopustite mi da lično odgovorim na pitanja. Zatražio sam još 2. marta trejd jer Rejvensi nisu imali interest da me adekvatno vrednuju. Volim ovu igru i želeo sam da franšizu vodim do osvajanja superboula. Ali moram da donesem poslovnu odluku, najbolju za mene i moju porodicu. Bez obzira koliko daleko budem išao nastaviću da budem blizak Baltimoru“ – napisao je Džekson.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.