subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ponajgore žurke NBA lige

Prilikom nastupa u tri od četiri glavne američke sportske lige, igrači su dužni nositi različita pokrivala za glavu.

Tako su zaštitne kacige obvezan dio hokejaške i „nogometaške“ opreme, dok bejzbolaše od blamaže čuva obična kapa šilterica. Kao što znamo, to nije slučaj u NBA ligi, gdje su performeri prepušteni sebi samima. Takvo stanje stvari otvara prostor dodatnoj ekspresiji pojedinačnih osobnosti putem frizura, ali i riziku razotkrivanja nekih omanjih duševnih poremećaja.

U bogatoj povijesti lige, kroz nju se isprodefiliralo nesnosno puno ludosti, bilo zalizaka ili tjemena, stoga smo odlučili pročešljati neke od istaknutijih. S razlogom navodimo kako su ovo ponajgore frizure, budući da je bilo nebrojeno mnogo loših te je apsolutno nemoguće odrediti definitivnu listu – van Radmanovića.

‘Vlad Rad’ je neprikosnoveni nositelj svakog mogućeg spiska.

Krećemo!

  1. Počasna trajna Andrewa Bynuma

Čovjek zaslužuje vlastiti popis!

Bynumova karijera istovjetna je njegovim frizurama – počela je očekivano ćelavo (najmlađi igrač u povijesti NBA lige) uz pokazatelje dosljednog, pozitivnog rasta. Njegov napredak zaustavile su višestruke ozljede koljena, kojima onda kao da je snažno drmnuo o muda svoje kose. Dobrano ih protresavši, 2012. vlasi počinju nekontrolirano rasti…

Odabrali smo fotku koja Andrewu najmanje vrijeđa baku – zasigurno ponosniju ženu. Ukoliko i sami imate dovoljno velika muda za pogledati kako je frizura 22-godišnjeg mladića, ne njegove bake, izgledala s leđa – kliknite.

Požalit ćete.

  1. Pali sovjetski satelit, Andrei Kirilenko

Ili je ipak automatska puška, AK-47, nadimak po kojem je ovaj ruski španer bio nadaleko poznat??

U svakom slučaju, ovim božanstvenim izdanjem iz 2010. Andrei je više nalikovao propucanom anđelu. Inače, od mitskih bića majstor preferira zmajeve. Po posljednjim informacijama, Kirilenko je požalio svoju ‘Daenerys’ epizodu, stoga tetovažu zmaja postepeno uklanja. Njegovoj odlučnosti vjerojatno je pripomogla pozicija predsjednika Ruskog košarkaškog saveza te budno oko nimalo putenog Vladimira Putina!

  1. ‘Pasija’ Rona Artesta

Metta World Gibson, sumanuti redatelj vlastitog remek djela od života, svoje mjesto ovdje ima više zbog zadivljujuće količine gluposti koje je uspio uklopiti u jednu zasebnu dlakavu instalaciju.

Prejak riddy.

Uglavnom, čisto da rezimiramo – obojio je kosu u plavo, potom izrezbario riječ ‘Obrana’ – naravno na hebrejskom, ali i japanskom te hindskom jeziku – da bi potom podebljao cjelokupnu poruku ljubičastom bojom. Sve to, kako bi se nadahnuo pred susret s Orlando Magicom, odnosno prijenos nacionalne televizije.

Lakersi su izgubili rezultatom 96-94.

  1. Leđna igra Andrea Millera

Sprijeda i straga, teška raga od frizure.

Stari puzdravac, najpoznatiji po razdoblju u dresu vrag zna koga jer je igrao za devet momčadi (ja biram Nuggetse), u čitavoj karijeri dugoj 17 godina propustio je samo tri utakmice radi ozljede! Tri! Tajna je, kaže, u tome što se uvijek znao dobro odmoriti – izbjegavajući prekomjernu razinu treninga u teretani. Nesumnjivo, glava mu se vjerojatno izmorila 2009. noseći ovu psihijatriju od vlasišta…

Ni prišt mu nije poslužio na ponos. Međutim, prava ljepota njegove igre na parketu uvijek je bila u leđnom segmentu – strahovito dobro je kažnjavao nesluteće suparnike, koji u njemu nikad nisu registrirali prijetnju te vrste. U duhu leđaka, registrirajte i ovo.

Heh, to je kad se sredi čovjek. Lako mu se zapuštenom rugati.

  1. Skijaška padina Payton

Prvi poznatiji skijaš-skakač bio je Olaf-Rye, norveški poručnik. Prva poznata košarkaš-skakaonica bila je ova veličanstvena nakupina na glavi Elfrida Paytona. U optimalnim uvjetima, skakači su mogli postizati daljine do 110 metara – tako makar stoji u službenim zapisima.

Nažalost po ljubitelje zimskih grozota, skakaona je zatvorena od 2018. godine radi pokušaja ubojstva Elfridove karijere. On se trenutno, navikavši na nered, vrlo dobro snalazi u kaosu New York Knicksa!

  1. Pay ‘N’ Spray slučaj Carlosa Boozera

Što reći?

Da je Boozer kojim slučajem 2012. počinio virtualni vandalizam u GTA serijalu, te umjesto automobila došao prebojati vlastitu ćelu u nadi kako će time spustiti razinu traženosti od strane policije…

…GTA policijski službenici povisili bi mu brojku zvijezdica do samog maksimuma, a onda ga i propisno izrešetali! Sve u rok službe –  ovo je ipak opasnost po društvo i takav čovjek nema što slobodan lunjati reketom. Njegovim riječima: „Pogledao sam se u ogledalo i znate, kada se ošišate, ono – činite se u redu, zar ne? Izgledao sam si svježe, no bila je noć. Ujutro sam došao na trening i svi suigrači su rekli: ‘Ajme Booz, što si učinio’!?“

O žali, Boože…

Sljedeću put kad vam se ne dogodi da odete kod frizerke i zatražite išta slično ovim boleštinama, budite makar na jedan životni časak zahvalni što eto, niste NBA igrač.


Tekst preuzet sa http://eurostep.hr/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje