petak, 21. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

Ponovo najavljen drugi tim i omladinci!

Prošle nedelje smo pisali o istom ovom timu, takođe su izašli sa drugim timom i omladincima, gubili su od Njuporta 2:0, da bi na kraju slavili 2:3.

Sada je MK Dons u istoj situaciji, samo im protivnik nije Njuport, već Reding, ekipa koja je 2 lige iznad Njuporta. Ovo će se jednostavno morati osetiti na terenu, ako je MK Dons imao toliko muka sa četvoroligašem, šta onda očekivati od drugoligaša.

Trener MK Donsa Robinson kao da želi da se reši ovog Kupa, ali njemu dobro dođe da proveri ostatak ekipe. U intervjuu za klupski sajt je naveo da će deca od 17 i 18 godina ponovo dobiti šansu, a na ovo gostovanje je poveo svega 3 seniora.

Trener domaće ekipe bivši legendarni štoper Jap Stam je fokusiran na ovaj meč i najavio je da želi pobedu, jer ovo doživljava kao utakmicu Čempionšipa. Na njemu je tek da se dokazuje kao trener, da stiče rezultate, pa ako ne slavi u ovakvim mečevima onda ne znam šta očekivati dalje od njega. Nema nekih ozbiljnijih izostanaka.

Riding nije najsjajnije startovao, nakon pobede na početku upisali su dva poraza i jednu nerešenu. Doduše, ti porazi jesu došli od dve jake ekipe za ovaj rang, Vulvsi i Njukasl, a oba puta je Riding igrao na strani.

MK Dons je liga ispod Ridinga, imaju skor 2-1-1, a zanimljivo je da su obe pobede ostvarili na strani. Ipak, mislim da mladi igrači koji će danas dobiti šansu neće moći da pariraju ekipi iz višeg ranga koja je motivisana da dobije ovaj meč.

Čim je trener gostiju objavio da izlazi na teren sa totalno drugom postavom, kvota na pobedu domaće ekipe je počela da pada.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje