petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Popović želi pobedu Crne Gore i u revanšu protiv Mađara

Pre 3 dana košarkaši Crne Gore su ubedljivo savladali Mađarsku u Debrecinu (83:67). Večeras od 18h izabranicima Boška Radovića predstoji izazov u kojem ako opet pobede, i teoretski će se plasirati u 2. fazu kvalifikacija za Mundobasket. I nije samo to u igri, jer se bodovi prenose, pa bi “crvenima” novi trijumf olakšao borbu za novi odlazak na Daleki istok, na šampionat koji organizuju Japan, Indonezija i Filipini.

Arhivirali smo prvi meč. Očekujem skroz drugačiju utakmicu nego u Mađarskoj, vjerujem da ćemo i mi i oni napraviti neke adaptacije. Ali, igramo na domaćem terenu, cilj je pobjeda„, poručio je Petar Popović.

Veliki adut Crne Gore u ovim kvalifikacijama je Justin Cobbs. Plejmejker Budućnost Volija odrađuje ogroman posao u organizaciji napada i biće možda i ključna karika u borbi za drugi nastup na svetskim prvenstvima.

Veoma sam zadovoljan zbog pobede u Mađarskoj, mislim da smo odigrali dobro kao tim. Već sam neko vreme sa ovom grupom momaka, tako da smo dobro igrali, odlično je išla lopta, sada je tu i Dubljević, što je dodatna pomoć. Mislim da će sada biti teže, verujem da će oba tima biti bolje pripremljena. Sigurno će Mađari biti dodatno motivisani i agresivni na terenu nakon poraza na domaćem parketu, tako da očekujem definitivno teži meč „, rekao je 30-godišnjak iz Los Anđelesa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje