petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Portugalac od naredne sezone u Liverpulu?!

Portugalski vezista Ruben Neves ove sezone blista u dresu Vulverhemptona zbog čega je privukao ogromnu pažnju mnogo poznatijih klubova engleske Premijer Lige.

Čini se da bi jedan od najboljih igrača “Vukova“ već na leto mogao da promeni sredinu, a kako prenosi britanski Sky Sports najverovatnija destinacija bi mogao da bude Liverpul.

Izabranici Jirgena Klopa trenutno vode veliki borbu za titulu prvaka Premijer Lige, ali nema sumnje da će na leto ekipa morati da se pojača.

22-godišnji defanzivni vezista je u dosadašnjem toku sezone odigrao 34 utakmice u svim takmičenjima i tako došao do 4 gola i 3 asistencije zbog čega se čini kao odlična investicija.

Da cela stvar bude još zanimljivija, asistent u trenerskom timu Liverpula, Pep Lijnders, koji je sa Nevesom već sarađivao u redovima Porta izjavio je da je reč o igraču koji je potreban tom timu.

– “Poznajem ga veoma dobro, on je pravi profesionalac. Uveren sam da daje svoj maksimum iz utakmice u utakmicu, a taj tip igrača bi nama odgovarao“, rekao je Lijnders.

Pored Liverpula, interesovanje za mladog fudbalera pokazali su takođe Mančester Siti i Mančester Junajted, dok se prema poslednjim pisanjima italijanskih medija u trku uključio i Juventus.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje