četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Portugalski gigant dovodi supertalentovanog igrača?

Portugalski velikan Benfica igra fenomenalnu sezonu. Klub je letos na mesto glavnog trenera imenovao Nemca – Rogera Schmidta što se pokazalo kao pun pogodak, jer Benfica je trenutno jedna od retkih neporaženih ekipa u Evropi.

U prvenstvu se ističu kao glavni kandidat za titulu, koja im je izmicala poslednje 3 godine u korist rivala Porta i Sportinga, a u Ligi šampiona ih čeka relativno lak protivnik – Club Brugge. Prema pisanju portugalskog lista Bole, Schmidtova ekipa bi u januaru mogla dobiti novog člana.

Blizu potpisa je 18-godišnji Norvežanin Andreas Schjelderup, dešnjak i sjajni dribler koji igra na poziciji levog krila u danskom prvoligašu Nordsjaellandu. Ove sezone dobija najozbiljniju minutažu među seniorima i odlično je koristi. U 17 nastupa postigao je 10 golova.

Njegov dolazak Benficu će uz bonuse navodno koštati 15 miliona evra, što će Schjelderupa učiniti jednim od najskupljih U18 igrača. Mladić koji je potekao iz čuvene akademije Bodo/Glimta već ima i 3 nastupa i jedan gol u reprezentativnom dresu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje