subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Poslednja šansa za obe selekcije i novi under!?

Od 15 časova nas očekuje duel kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u okviru Afričke zone a u okviru grupe B, sastaju se selekcije Zambije i Alžira.

Ovo je jedna od najjačih kvalifikacionih grupa, proglašena ,,grupom smrti“ pred početak kvalifikacija, u kojoj se nalaze još Nigerija i Kamerun (juče odigrali svoj meč, pobeda Nigerije 4:0). Današnji meč je poslednja šansa obe selekcije da zadrže kakve takve šanse za prvo mesto, koje za sada suvereno drži Nigerija sa 9 bodova iz tri meča.

Zambija je u dosadašnja 2 susreta odigrala nerešeno protiv Kameruna na gostovanju 1:1, dok su na domaćem terenu poraženi od Nigerije 1:2.

Selekcija Alžira iako po stručanjacima jedna od najjačih afričkih selekcija, najverovatnije neće uspeti da se ponovo nađe na planetarnoj smotri najboljih selekcija, situacija je ista kao i kod Zambije, remizirali su sa Kamerunom na domaćem terenu 1:1, dok su na gostovanju poraženi od Nigerije 3:1.

Što se tiče međusobnih duela ovih selekcija, nikada nismo videli više od dva gola na meču, 8 mečeva i 8 puta 0-2 gola, dok je na svih osam mečeva prolazna bila i igra NG (jedan od timova ili oba ne postižu gol na meču).

Kladionice danas nude kvotu od 1,55 na igru 0-2 gola, dok je kvota na igru NG (ne gol) nešto bolja i iznosi 1,70.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje