nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalna goleada u Južnoj Koreji?

➡️ JUŽNA KOREJA: K League 1
🇰🇷 07:00 Seoul – Gwangju GGv3+ (1.67)/ na sitno GG (1.85)

Bliži se kraj prve lige Južne Koreje, u jutarnje časove sastaju se dva tima sa vrha tabele, Seoul i Gwangju.

Seoul na 4. poziciji sa osvojenih 43 bodova. Ono čime mogu da se pohvale je napad, koji je postigao 51 golova. U poređenju sa drugim timovima samo je lider Ulsan Hyundai postigao više golova (53). Na domaćem terenu ove sezone, vidjali smo u proseku 3 golova po meču.

Na drugoj strani, Gwangju je pozicioniran poziciju iznad svog današnjeg protivnika. Zauzimaju 3. poziciju sa osvojenih 45 bodova. Ako pogledamo gostovanja, dobro su se snalazili. Sa 21 osvojenim bodom, 2. najbolji gosti lige. Na poslednjih 10 gostovanja, 8 puta su zatresli mrežu protivnika.

Nerešen rezultat u ovom meču, ne rešava ništa. Na jednoj strani efikasan Seoul, na drugoj strani Gwangju koji se snalazi kada su u pitanju gostujući tereni. Trebalo bi vidimo lepu predstavu i otvorenu utakmicu. Samim tim igramo tip GGv3+ kao i na manji ulog GG, oba su ujedno bila dobitana na 9 od ukupno 11 odigranih međusobnih utakmica, kada je u pitanju teren Seoula. U međuvremenu vidjena su i 2 prelaza u korist Seoula, samim tim nije lose probati u oba smera 2-1 (33.00)/1-2 (43.00). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje