nedelja, 12. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalno iznenađenje kod Švedskih niželigaša?

➡️ ŠVEDSKA: Division 2 – Vastra Gotaland
🇸🇪 13:00 Onsala – Hittarp na manji ulog X2 (3.05)/ 2 (6.75)

Šveđani nekad ispoštuju, nekad ne. U ovom slučaju idemo na potencijalno iznenađenje.

Ostalo je još 2. kola do kraja. Obema ekipama su bodovi potrebni. Onsala je trenutni lider sa 3 bodova prednosti u odnosu Frolunda. Na drugoj strani Hittarp zauzima poziciju koja se nalazi u zoni ispadanja i ima bod zaostatka u odnosu na prvi tim iznad opasne zone.

U poslednje vreme lider Onsala igra promenljivo. Na poslednjih 5 mečeva imaju 2 poraza. Na drugoj strani Hittarp nakon serije loših rezultata, na poslednjih 5 mečeva, zabeležili su samo 1 poraz.

Ono što je zanimljivo na ovom susretu su njihovi međusobni mečevi, gde izgleda kao da dele bodove. Sezone 2019 i 2022 su uredno podelili bodove (3 za 3). Ove sezone, Onsala je pobedio u prvom meču. Ako se tradicija nastavlja, na redu je pobeda Hittarpa i vraćanje bodova.

Sve u svemu, kladimo se na potencijalno iznenađenje. Odnosno da Hittarp neće izgubiti danas. Pre svega u dobroj su formi, a takodje navijamo da se tradicija nastavi. Bodovi su takođe potrebniji Hittarpu, jer se nalazi u opasnoj zoni. Igramo na manji ulog tip X2 kao i 2. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje