Wednesday, 23. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

Potencijalno iznenađenje u Danskom kupu?

➡️ DANSKA: Landspokal Cup
🇩🇰 17:00 Birkerod – Vanløse minimalan ulog D1+ (1.90)

Vanløse trenutno zauzima lidersku poziciju u 4. ligi. Na 5 odigranih utakmica imaju učinak od 4 pobede i 1 remija. U ovaj meč ulaze kao apsolutni favorit, međutim kup je takmičenje gde se daje šansa igračima sa manjim minutažom da se dokažu, tako će verovatno biti i u ovom slučaju, s obzirom da je preliminarna runda.

Na drugoj strani, Birkerod nastupa u 6. ligi, poznatijoj kao Sjællandsserien. Na 3 odigrana meča do sada imaju učinak od 2 pobede i 1 poraza. U prvoj preliminarnoj rundi savladali Amager FF nakon produžetaka rezultatom 2:3. Danas nemaju šta da izgube, pokušaće da naprave iznenađenje.

Ovo nije njihov prvi susret. Do sada su odigrali 5 međusobnih mečeva, 4 pobede su pripale Birekerodu i 1 Vanløseu. Birkerod je na svim međusobnim mečevima postigao bar 1 gol.

Sve u svemu, očekuje nas vrlo zanimljiva utakmica, domaćin je autsajder koji će pokušati da napravi iznenađenje. Pored toga imaće prednost domaćih navijača. Na drugoj strani gosti će verovatno u nekoj meri rotirati sastav. Probacemo tip D1+ na minimalan ulog. Ipak je ovo kup i iznenađenja su učestala. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje