subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Povratak Luke na Marakanu?

Titula je gotovo osigurana i Crvena Zvezda se uveliko sprema za narednu sezonu i učestvovanje u Ligi Šampiona, u kojoj, čini se, ne žele da budu samo epizodisti.

Čitali ste o potencijalnom novom treneru, a sada je red i na pojačanja u igračkom kadru.

Prvo ime tj ime koje se najčešće spominje jeste Luka Milivojević, kapiten Kristal Palasa i bivši reprezentativac Srbije. 

Njegovo ime se gotovo svake godine povezuje sa Crvenom Zvezdom, što zbog njegove ljubavi prema klubu koju on nikad nije ni krio, što zbog želje Zvezde da pojača tim sa igračem ovako velikog kvaliteta.

Godinama to i nije bilo izvodljivo,ali ove sezone itekako jeste. Luki na leto ističe ugovor u Kristal Palasu, izgubio je mesto u startnih 11 i čini se da će biti slobodan u izboru nove sredine. S obzirom da ima 32 godine ne bi imao ništa protiv da se u zrelim igračkim godinama vrati u klub koji ga je lansirao u Evropu.

Takođe, bitna stavka je i Liga Šampiona. Luka je izjavio da mu je dečački san da zaigra u Ligi Šampiona sa Crvenom Zvezdom, a sada je to itekako moguće. Neostvarena želja mu je i titula jer je nije osvojio u svom prvom mandadu.

Čini se da je potrebno samo jedno DA sa Lukinih usana kako bi ostvario sve svoje dečačke snove… Sve od njega zavisi.

Luka Zvezda te zove.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje