četvrtak, 25. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Poznat je raspord pripremnih utakmica KK Partizan NIS

Parni valjak danas i zvanično pali motore! Košarkaški klub Partizan NIS, danas će i zvanično započeti pripreme za sezonu 2021/22. U popodnevnim satima, deo treninga će biti otvoren za predstavnike medija, nakon čega će crno-beli nastaviti sa radom iza zatvorenih vrata.

U utorak, 17. avgusta, ekipa i stručni štab Partizana NIS će otputovati na Zlatibor, gde će biti obavljen bazični deo priprema.

Prvu test utakmicu, košarkaši Partizana NIS imaće na turniru koji se održava u Opatiji od 1. do 3. septembra. Osim crno-belih, učešće na turniru će uzeti i ekipe Pezara, Cedevita Olimpije i Cibone.

Sedmog septembra, Partizan NIS će u Kragujevcu odigrati humanitarnu utakmicu protiv domaće ekipe Radničkog.

Jedanaestog i dvanaestog septembra, Partizan NIS će učetvovati na turniru u Istanbulu. Rivali Parnog valjka biće domaći Fenerbahče, Uniks i Monako sa kojim će se crno-beli sastati u polufinalu.

16.09. u Beograd stiže Anadolu Efes. Taj meč, ujedno će biti i zvaničan oproštaj legendarnog kapitena Novice Veličkovića od aktivnog igranja košarke.

Dan kasnije, crno-beli će otputovati u Atinu, na „Janakopulos kup“ koji se održava 18. i 19. septembra. Uz Partizan NIS, na turniru u Atini će igrati i domaći Panatinaikos, Anadolu Efes i Makabi iz Tel Aviva.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje