subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Poznato u kom sastavu strelci traže nove vize za Tokio

Poslednja šansa da se obezbedi viza za OI u Tokiju kada je streljaštvo u pitanju biće EP od 20. Maja do 1. juna u Osijeku. SSS je objavio sastav zapredstojeći šampionat: Muška konkurencija vazvušna i malokalibarska puška – Milutin Stefanović, Milenko Sebić, Lazar Kovačević i Stevan Pletikosić, muška konkurencija vazdušni i malokalibarski pištolj – Damir Mikec, Dimitrije Grgić i Duško Petrov, ženska konkurencija vazdušna i malokalibarska puška Andrea Arsović, Sanja Vukašinović i Teodora Vukojević (rezerva Ivana Marić), ženska konkurencija vazdušni i malokalibarski pištolj Zorana Arunović, Jasmina Milovanović i Brankica Zarić (rezerva Jelena Tomić).

Sportski direktor Streljačkog saveza Srbije Dragan Marković je kako prenosi B92 izjavio da su nove olimpijske vize prvi cilj: Glavni cilj seniorske reprezentacije u Osijeku je osvajanje jedne do dve olimpijske kvote i, kao i uvek, napad na medalje. Nekoliko naših strelaca, među kojima su Milenko Sebić, Lazar Kovačević, Duško Petrov, Dimitrije Grgić, Teodora Vukojević, bi mogli da uđu u borbu za olimpijske vize.

Za sada su 6 viza izborili: Zorana Arunović, Jasmina Milovanović, Sanja Vukašinović, Andrea Arsović, Milutin Stefanović i Damir Mikec.


Naslovna fotografija: Jonathan Olsen – Koziol by Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje