subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Praznik fudbala u Mitrovici

Nakon senzacionalnog izbacivanja Partizana iz kupa, fudbaleri Radnika iz Sremske Mitroviće će u četvrtfinalu ugostiti drugog Superligaša i to ni manje ni više nego Crvenu Zvezdu.

Odmah nakon što je žreb završen znalo se da Mitrovicu očekuje još jedan praznik fudbala,ali da će biti ovakvo interesovanje, to niko nije mogao ni da predpostavi.

Za manje od sat vremena rasprodate su sve ulaznice za ovaj derbi meč.

Koliko su bili iznenađeni ovakvom potražnjom za kartama najbolje govori izjava prvog čoveka Radnika Dragana Despotovića:

Radnički postoji jedan vek, a sutrašnja utakmica na našem stadionu, biće prva takmičarska sa beogradskim velikanom, prvakom Evrope i sveta. Vodeći se iskustvom od pre nekoliko meseci kad smo imali priliku da ugostimo Partizan, znali smo da će biti velika potražnja za ulaznicama, ali nismo ni slutili kojom će brzinom biti rasprodane.

Dragan Despotović nije krio zadovoljstvo što će stadion biti popunjen do poslednjeg mesta,ali ostaje žal što zbog ograničenog kapaciteta nisu u mogućnosti da prime sve zainteresovane gledaoce.

Prva zamisao bila je da ulaznice pustimo u prodaju u ponedeljak i utorak, u vremenskom periodu od po nekoliko sati, ceneći da će to biti zadovoljavajuće. Na naše iznenađenje, ali i oduševljenje, oko 800 ulaznica prodato je za manje od sat vremena. Naš stadion međutim, ima ograničene kapacitete, a poštujući sve zahteve policije i komesara za bezbednost nismo bili u mogućnosti da pustimo u prodaju broj ulaznica koji bi zadovoljio potražnju.

Nema sumnje, sjajan ambijent nas očekuje danas u Sremskoj Mitrovici, jedan pravi praznik fudbala, pa nek bolji pobedi.

Meč se igra danas od 15h.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje