subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlog za klađenje – KBO – 10.06.2020.

U okviru Korejanske bejzbol lige sutra od 11:30h sastaće se LG Twins (18-12) i SK Wyverns (11-19). Na današnjem meču posle produžetka trijumfovali su gosti 5:3. Kladionice sutra blagu prednost daju Twinsima.

Startni bacač za LG biće desnoruki Lee Min Ho (1-1,1.10). On ima samo 18 godina, ali je jedan od najvećih prospekata u KBO. Njegove brojke ove godine to dokazuju, te je u 4 starta primio samo 2 poena.

Startni bacač za SK biće nezgodni levoruki bacač Kim Tae Hoon (1-3,4.94). Njemu je ove sezone trener poverio startno mesto bacača, što prethodnih godina nije bio slučaj. U prva dva starta bio je odličan, međutim u poslednja 3 je usledio pad. Primio je čak 14 poena u 14 izmena. Iako ne prima puno udaraca po utakmici, ima prosek od 3 šetnje, te ga ne krasi baš najbolja kontrola. Najbolji pitch mu je definitivno slider sa kojim će urnisati levoruke udarače kojih nema mnogo u Twinsima.

LG je 4. napad u ligi ove sezone, beleže prosečno 6 poena po meču. U poslednjih par utakmica udaraju dobro ali nekako ne uspeju da povežu dobre udarce. Konstantno protivnički bacači kalkulišu sa Ramosom koji biva šetan, plašeći ga se jer je definitivno najbolji udarač u ekipi. Danas su imali 10 hitovi ali eto postigli samo 3 poena. LG je ovde favorit i oni moraju da ubace u jaču brzinu ako misle da ostanu u play off poziciji.

Predlog za ovaj meč je LG Twins više od 4,5 poena na meču. Kvota je 1,78.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje