petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlog za klađenje:Kiwoom Heroes-Hanwha Eagles (Korean baseball league)

U okviru 4.kola Korejanske bejzbol lige sutra od 11:30h sastaće se Kiwoom(2-1) i Hanwha(2-1).Pošto u rotaciji svake ekipe ima 5 bacača ovo će biti duel 4.bacača obe ekipe Lee Sung Ho vs Jang Min Jae.

Lee Seung Ho je levoruki bacač i ovo mu ja 2. sezona u KBO.Ima 4 vrste pitcha (FB,SL,CH i CB).Najbolji pitch mu je slider i njega će verovatno koristiti protiv cak 6/9 levorukih udarača u ekipi Hanwha.Brojke u dve sezone su mu ERA.4.48 i 5.60 uz 8pobeda i 5poraza.Imao je prošle sezone 3 starta protiv Hanwha i primao je (2,6,2) poena uz prosečno 6 izbacanih izmena.

Jang Min Jae je desnoruki veteran i ove je njegova 9.sezona u KBO.Prošle sezone ima ERA.čak 5.43 uz 6pobeda i 8 poraza.Imao je 4 starta protiv Kiwoom i primio čak (2,5,6,2) uz prosecno jedva 5 izmena ali pazite sad ovo nema NIJEDAN poraz,što znaci da ga je napad uvek dobro podržavao.

Ovo je duel jako dobrih napada i ne tako dobrih startera.Još jednom da podsetim da Hanwha ima najgori bullpen i ako starter izdrži teško će bullpen ispratiti to.Kiwoom najbolji napad od prošle sezone čak 780 poena(6 u proseku po meču).

Iako je ovo verovatno čisti kec i pobeda domaćina mi ćemo opet pokušati na poene.Predlog za ovaj mec je ukupno poena vise od 8.5.Kvota je 1,70.Za hrabre može i kombinacija 1 i više poena kvota je oko 2,50.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje