četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

PremierLiga: Iskusni igrač odlazi iz Liverpoola

James Milner nakon 8 godina napušta Liverpool i na leto kao slobodan igrač prelazi u Brighton, potvrdio je Fabrizio Romano vest koja je već danima kružila engleskim fudbalom u obliku glasina. Bivši engleski reprezentativac prihvatio je ponudu hita premierligaške sezone i potpisaće ugovor na godinu dana.

Milner je karijeru započeo u Leeds Unitedu, koji ga je 2004. usled financijskog kolapsa za mali novac morao prodati Newcastleu, a posle je igrao za Aston Villu i 5 godina za Manchester City pre nego što se skrasio na Anfieldu.

37-godišnji veznjak u karijeri je odigrao 621 utakmicu u Premier ligi i postigao 57 golova uz 89 asistencija. Za englesku reprezentaciju zaigrao je 61 put i postigao 1 gol.

Ove je sezone odigrao 39 utakmica za Liverpool u svim takmičenjima, ali je gotovo redovno ulazio sa klupe u završnici, pa će sledeće sezone bolji status potražiti u Brightonu, najprijatnijem iznenađenju sezone, klubu koji se nalazi na 6. jestu premierligaške tabele. Brightonu je Milner druga potvrđena akvizicija za sledeću sezonu, nakon brazilskog napadača Joaa Pedra iz Watforda.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje