petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga: Izostanci

Nakon vanrednog 16. kola koje je odigrano u utorak i sredu, sledi nam 17. kolo Premijer Lige, koje otvaraju Kristal Palas i Čelzi, u subotu od 13:30 časova.

Što se izostanaka tiče, izdvajamo sledeće:

Roberto Pereira i Stefano Okaka neće biti na raspolaganju Votfordu u okršaju sa Sanderlendom. Sa druge strane, kod Crnih mačaka odsutan je Jan Kirkhof, a za Aničebea, Pienara i Mankilja, odluka će biti doneta sutra.

Kasper Šmajhel se vratio na treninge, i Klaudio Ranijeri će proceniti da li će Ziler ostati na golu protiv Stouka, ili će ipak braniti Šmajhel. Menadžer Lisica će takođe odlučiti da li će na gostovanje u Stouk krenuti vezista Deni Drinkvoter.
Menadžer Stouka, Mark Hjuz, očekuje da u timu budu Muniesa i Piters. Marko Arnautović mora odslužiti 3 meča suspenzije.

Diumersi Mbokani se vraća u protokol za ekipu Hala nakon što je odslužio 3 meča suspenzije.

U ekipi Arsenala, Aron Remzi je blizu oporavka od povrede, ali neće putovati sa ekipom u Mančester. Ista stvar važi i za Deni Velbeka. Od ranije su povređeni Škodran Mustafi i Santi Kazorla.
Pep Gvardiola kaže da su Vensan Kompani, Fabien Delf i Ilkaj Gindogan nedostupni. Aguero i Fernandinjo i dalje služe kazne za crvene kartone koje su dobili u porazu od Čelzija.

Džejson Pančon je odradio jedan meč suspenzije, i spreman je za utakmicu sa Čelzijem. Alan Pardju, menadžer Kristal Palasa, izjavio je da će štoper Džejms Tomkins biti odsutan do polovine januara.
Što se Čelzija tiče, Eden Azar je propustio utakmicu sa Sanderlendom, ali Antonio Konte je izjavio da će Azar igrati u narednom meču.

Janik Bolasi zbog povrede kolena neće moći da nastupi u derbiju protiv Liverpula. Njemu se pridružio i kapiten Fil Džagelka, nakon što je dobio crveni karton u prošlom kolu u pobedi od 2:1 protiv Arsenala.
Menadžer Liverpula, Jirgen Klop, rekao je da je moguć povratak u tim trojice fudbalera. To su: Emre Džan, Džoel Matip i Danijel Staridž. Međutim, očekuje se da trio u napadu Mane-Origi-Firmino ostane nepromenjen.

Crveni đavoli dobijaju natrag svog desnog beka Antonija Valensiju. Erik Bai je i dalje odsutan zbog povrede kolena, a u tim se vraća Kris Smoling, međutim smatra se da će ostati na klupi. Pored Baia, odsutni zbog povreda su još i Šou i Mkhitarjan.

U ekipi Totenhema odsutni su Jansen, Lamela i Dembele.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje