subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga: Izostanci i novosti za 25. kolo

Novo kolo engleske Premijer Lige startuje u subotu, od 13:30h, a otvaraju ga ekipe Arsenala i Hala. Ispod se nalazi spisak fudbalera koji neće biti na raspolaganju svojim timovima u ovom kolu.

Desni bek Arsenala, Hektor Beljerin, doživeo je povredu glave u utakmici sa Čelzijem, i još uvek se ne zna da li će nastupiti. Mohamed Elneni se vratio sa Kupa afričkih nacija, i biće u konkurenciji za tim. Džaka i dalje služi suspenziju zbog crvenog kartona, dok su Remzi i Kazorla van terena zbog povreda.
Defanzivac Hala, Majk Douson, odsustvovaće sa terena nekoliko nedelja zbog povrede lista, kao i napadač Abel Ernandez, koji je povredio zadnju ložu. Ahmed Elmohamadi se vratio iz Afrike, i spreman je za naredni nastup.

Od 16h na programu je 5 utakmica, a u jednoj od njih sastaće se Sanderlend i Sautempton. Krilni fudbaler „Svetaca“, Sofian Bufal, povredio je članak, i neće nastupiti na ovom meču. Pisali smo već o povredi Virdžil van Dajka, a povređeni od ranije su još Mat Target i Čarli Ostin.
Kod domaćina, Januzaj i O’Šej su se vratili treninzima, i očekuje se da zaigraju na ovoj utakmici. Mladi golman, Pikford, takođe se vratio treninzima, ali neće nastupiti još neko vreme. Odsutni su: Rodvel (zadnja loža), Đilobođi (suspenzija), Aničebe, Kirhof, Votmor (svi zbog povrede kolena).

Lista fudbalera koji neće biti na raspolaganju Semu Alardajsu i dalje je solidna. Mandanda (koleno) i Šlup (zadnja loža) se vraćaju u konkurenciju za tim, Luka Milivojević je dobio vizu, ali će defanzivac Skot Dan propustiti utakmicu zbog povrede zadnje lože. Kabaje je pod znakom pitanja.
U timu Marka Hjuza, Đerdan Šaćiri i Glen Džonson su pod velikim znakom pitanja za ovu utakmicu, a Saido Berahino još uvek nije dovoljno spreman da započne meč.

Menadžer Vest Bromvič Albiona, Toni Pjulis, izjavio je kako će Džoni Evans i Klaudio Jakob naći u konkurenciji za tim, pred utakmicu sa Vest Hemom, dok je pod znakom pitanja Brendan Galovej.
Sa druge strane, Slaven Bilić se nada da bi Endi Kerol mogao da se vrati na teren na ovoj utakmici. Kresvel i Kujate su trenirali, ali još uvek se ne zna da li će se naći u konkurenciji za tim.

Od 18:30h startuje derbi ovog kola, a ekipa Liverpula će na svom terenu ugostiti Totenhem. Jirgen Klop se nada da će se u konkurenciji naći sva 3 fudbalera koja su trenutno pod znakom pitanja, a to su: Lovren, Lalana i Klavan.
Poketino pak ima većih problema, jer su dva bitna defanzivca van terena, Jan Vertongen i Deni Rouz, kao i Erik Lamela od ranije.

U nedelju se igraju 2 utakmice, a u prvoj se sastaju Barnli i Čelzi.
U Čelziju najverovatnije neće biti nikakvih promena, te možemo očekivati istu postavu kao i prošle sedmice, dok u Barnliju neće biti suspendovanog Hendrika, a „pridružiće“ mu se Stiven Defur (povreda zadnje lože).

Istog dana, Svonsi će dočekati ekipu Lestera na svom terenu.
Novi napadač „Labudova“, Džordan Aju, vratio se iz Afrike, i spreman je za ovu utakmicu. Montero i Ki ostaju van terena, a očekuje se da Narsing započne meč.
Ranijeri će ovoga puta imati na raspolaganju napadača Islama Slimanija, koji je odigrao 30ak minuta u utakmici FA Kupa.

Kolo u ponedeljak zatvaraju Bornmut i Mančester Siti.
Defanzivci „Trešnjica“, Smit (list), Daniels (koleno) i Fransis (zadnja loža), pod znakom su pitanja i još uvek se ne zna da li će nastupiti u ponedeljak, a ranije smo pisali o tome da je napadač Vilson završio sezonu.
Gvardiola će imati na raspolaganju sve svoje fudbalere, osim Gindogana.

To bi bilo to, samo obratite pažnju da svi mečevi počinju sat vremena kasnije nego što je prikazano na slici.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje