četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Rusija): Najava utakmica 15. kola i predlozi za klađenje (21. novembar)

Tinkoff Premijer Liga je prva fudbalska liga Rusije i u ovom formatu postoji od 2001. godine. U ligi učestvuje 16 timova koji imaju priliku da se bore za odlazak u Ligu Šampiona, Ligu Evrope, a oni najlošiji i u drugi rang takmičenja, Fudbalsku Nacionalnu Ligu.

Od sezone 2020-21 prva pozicija vodi u grupnu fazu Lige Šampiona, druga u kvalifikacije tog takmičenja, dok treće i četvrto mesto donose ekipama prolaz u kvalifikacije za novonastalu Evropsku Konferencijsku Ligu.


Spartak Moskva – Dinamo Moskva (17:00)

Gradski rivali Spartak i Dinamo sastaće se ove subote od 17 časova po našem vremenu, a taj meč biće odigran na “Otkritje Areni“ u Moskvi, u sklopu 15. kola ruske Premijer Lige.

Spartak je upao u manju krizu sa rezultatima pa nije došao do pobede ni na jednoj od prethodne dve ligaške utakmice. Nakon pomalo nesrećnog poraza od Rostova (0:1) odigrali su nerešeno protiv Urala u Jekaterinburgu (2:2), zbog čega će im upravo današnji meč biti od velikog značaja kako bi se zadržali u trci za prvo mesto sa CSKA i Zenitom. Svakako, na domaćem terenu će imati idealnu priliku da uhvate taj zalet. Iako Tedesko neće moći da računa na napadača Aleksandra Soboleva, igrači kao što su Ezekjel Ponse i Džordan Larson imaju kvalitet da nadoknade njegov izostanak.

Dinamo je takođe ekipa koja ove sezone igra mnogo bolje, iako su tokom septembra bili u katastrofalnoj formi. Nakon odlaska Kirila Novikovog ili bolje rečeno dolaska Sandra Švarca tim se preporodio i sada ga krasi veoma ofanzivan fudbal. “Plavo-beli“ se u ovom trenutku nalaze u odličnoj formi jer su vezali tri ubedljive pobede, nad Sočijem (3:1), Tambovom (2:1), kao i nad moskovskom Lokomotivom (5:1) i nema sumnje da će pokušati da nasrave taj niz i protiv Spartaka.

Mišljenje urednika: U ovom gradskom derbiju očekujem veliku borbu sa obe strane. Sastaju se dve ekipe koje igraju dosta napadački i koje imaju priliku da se još više približe liderskoj poziciji. Iako njihovi međusobni susreti do sada nisu obilovali golovima, ovde bi stvari trebalo da budu potpuno drugačije.

Predlog za klađenje – GG (1,90) – 1:1
Za hrabrije – GG3+ (2,50)


Navedeni predlozi predstavljaju lično mišljenje urednika i kao takvi nisu 100% sigurni!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje