utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Rusija): Najava utakmica 20. kola i predlozi za klađenje (petak)

Na redu je i 20. kolo ruske fudbalske Premijer Lige, što će ujedno biti i treće kolo od početka prolećnog dela sezone. U naredna tri dana biće odigrano ukupno 8 utakmica, a već ovog petka, tj. danas, na programu je prva od njih.

Sa početkom od 17 časova i 30 minuta na programu je meč između Anžija i Krila Sovjetova, koji će biti odigran na “Anži Areni“ u Kaspijsku.

Anži na ovu utakmicu stiže u dosta lošoj atmosferi nakon što je u prošlom kolu na svom terenu pretrpeo poraz od moskovske Lokomotive. Iako rezultat od 2:0 sam po sebi i nije toliko loš s’ obzirom u kakvoj se situaciji ekipa iz Mahačkale nalazi, igra je svakako bila katastrofalna te za 90 minuta utakmice praktično nije stvorena niti jedna ozbiljnija šansa, dok je Lokomotiva imala 15 šuteva (od čega 12 u okvir gola). Sve u svemu, Anži sada zauzima 14. mesto na tabeli sa svega 2 boda više od predposlednje Ufe, a s’ obzirom da im sledi veoma težak raspored današnji meč je možda i poslednja šansa za put ka sigurnoj zoni.

Krila Sovjetov zauzima 13. mesto na tabeli sa svega 2 boda manje od Orenburga koji je iznad crte, pa po svemu sudeći ekipa iz Samare ne bi trebala dugo da se zadrži u crvenoj zoni. Dolazak Miodraga Božovića uneo je velike promene u ekipu koja se sada nalazi u seriji od 10 mečeva bez poraza (8 pobeda i 2 remija), a posebno treba napomenuti da su nakon fantastičnog meča sa Lokomotivom (2:2) uspeli i da zabeleže pobedu nad Jenisejem, sa ubedljivih 4:0. Atmosfera u ekipi je fantastična, aktivnih suspenzija i povreda nema, te svakako treba očekivati još jedno dobro izdanje ovog tima.

01.09.18 PL Krila Sovjetov Samara Anži Mahačkala 1 : 0
15.04.17 PL Anži Mahačkala Krila Sovjetov Samara 1 : 3
01.10.16 PL Krila Sovjetov Samara Anži Mahačkala 2 : 1
21.05.16 PL Krila Sovjetov Samara Anži Mahačkala 0 : 0
19.07.15 PL Anži Mahačkala Krila Sovjetov Samara 0 : 1
22.03.15 FNL Krila Sovjetov Samara Anži Mahačkala 1 : 0

Anžiju sledi veoma naporan period te im je današnja utakmica od ogromnog značaja, ali zasigurno da će i ovaj zadatak biti veoma težak za njih. Krila Sovjetov je u fantastičnoj formi, igrači su puni samopouzdanja posebno nakon prve dve utakmice u prolećnom delu sezone koje su odigrali vrhunski. Nema sumnje da će danas ciljati samo na 3 boda, a očekujemo da to na kraju krajeva i ostvare.

Kraj – 0:2

2 @1,75 (pobeda gostujuće ekipe)


Nadamo se da vam se ova najava svidela te da ste pročitali najvažnije informacije koje vam mogu pomoći prilikom klađenja. 

Tipovi i kvote preuzeti su iz kladionice Maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje