sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Rusija): Najava utakmica 9. kola i predlozi za klađenje (27. septembar)

Tinkoff Premijer Liga je prva fudbalska liga Rusije i u ovom formatu postoji od 2001. godine. U ligi učestvuje 16 timova koji imaju priliku da se bore za odlazak u Ligu Šampiona, Ligu Evrope, a oni najlošiji i u drugi rang takmičenja, Fudbalsku Nacionalnu Ligu.

Od sezone 2020-21 prva pozicija vodi u grupnu fazu Lige Šampiona, druga u kvalifikacije tog takmičenja, dok treće i četvrto mesto donose ekipama prolaz u kvalifikacije za novonastalu Evropsku Konferencijsku Ligu.


Rotor – Rubin Kazanj (18:00)

Poslednja utakmica današnjeg programa odigraće se na Volgograd Areni između domaćeg Rotora i Rubina iz Kazanja, sa početkom od tačno 18 sati po našem vremenu.

Iako se volgogradski Rotor vraća na teren, problemi koje su imali u prethodnom periodu još uvek nisu nestali. Zbog velikog broja zaraženih igrača klubu su pripisana tri poraza službenim rezultatom, u kupu protiv Dinamo Stavropolja, a u ligi protiv Krasnodara i Rostova, zbog čega su sada prikucani za dno tabele. Iako su konačno dobili dozvolu od fudbalskog saveza da se vrate ligaškim aktivnostima, pitanje je koliko će sada biti spremni za to. Kao što smo već napisali, svi ti problemi nisu nestali, pa će Aleksandr Hackevič za meč protiv Rubina moći da računa na samo 14 igrača, od čega nekoliko njih iz mlađih kategorija. Ko će sve izaći na teren je veliko pitanje, ali ono što sigurno znamo je da nisu uspevali da naprave mnogo problema protivnicima čak ni kada su bili u punom sastavu.

Rubin je nakon odličnog niza rezultata od 3 pobede i 1 remija konačno pretrpeo poraz. Iako su igrali na svom terenu i imali mnogo više prilika za gol od svog rivala, moskovski Spartak je uspeo da dođe do pobede rezultatom 0:2. Zahvaljujući tom porazu Rubin se spustio na 9. poziciju gde sada ima 11 bodova i gol razliku 11:11. Ono što je interesantno i što moramo napomenuti jeste da su igrači tima iz Kazanja mnogo bolje partije pružali upravo u gostima, gde su ostvarili 2 pobede i 1 poraz, dok su na svom terenu upisali 1 pobedu, 2 remija i 2 poraza.

Mišljenje urednika: Čak i da nije u ovakvim problemima Rotor ne bi imao velike šanse ni za jedan bod, a kamo li za pobedu. Rubin će, sa druge strane, pokušati da se vrati na pobednički kolosek nakon nesrećnog poraza od Spartaka i boljeg protivnika od današnjeg sigurno neće imati. Očekujemo da izabranici Leonida Sluckog iskoriste prednostu koju imaju i zabeleže važna 3 boda na gostovanju u Volgogradu.

Predlog za klađenje – 2 (1,60) – 1:3


Navedeni predlozi predstavljaju lično mišljenje urednika i kao takvi nisu 100% sigurni!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje