petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Rusija): Najave i predlozi za utakmice 4. kola (petak)

Nakon uspešnih najava za utakmice 3. kola, sada su na red došle najave i za 4. kolo ruskog prvenstva, popularne Premijer Lige. Svih 8 utakmica koje nam predstoje odigraće se ovog petka, subote i nedelje.

Već danas nas očekuje prvi duel koji će se odigrati između Anžija i Rostova, a koji će otvoriti ovo 4. kolo ruskog prvenstva, tzv. Premijer Lige.


19:00 Anži Mahačkala – Rostov

Utakmica koja otvara ovo kolo odigraće se u 19 časova na “Anži Areni“ u Kaspijsku, a sastaće se ekipe mahačkalskog Anžija i Rostov iz istoimenog grada. Anži se trenutno nalazi na 11. poziciji, imaju 3 boda nakon isto toliko odigranih utakmica, a do sada su zabeležili poraze od moskovskog CSKA i moskovske Lokomotive, dok su slavili nad Amkarom iz Perma. Sa druge strane, Rostov se trenutno nalazi na 9. poziciji sa 4 boda iz 3 utakmice, a do sada su remizirali sa Uralom, pretrpeli poraz od Ahmata iz Groznog, dok su slavili nad permskim Amkarom. Obe ekipe igraju dosta loše ove sezone, iako se to za nijansu više očekivalo od Anžija, nego od Rostova koji je nedavno bio i vicešampion Rusije. Svakako da su ih ove promene tokom leta uništile i pitanje je da li će moći da uđu na sam vrh tabele, ali sigurno je da je za sada i Anžiju i Rostovu realan domet sredina tabele, pa možda čak borba oko opstanka u “donjem domu“. Za sada glavna stvar koja krasi obe ekipe jeste neefikasnost, a za to može se reći postoji jedan veoma dobar uzrok. Naime, obe stane su se nakon ovog leta više okrenule korišćenju uglavnom grešaka protivnika, tj. građenje akcija preko kontra-napada, a biće veoma teško zamisliti da na ovoj utakmici možemo videti golove zbog veoma sporog i tromog stila igre Anžija i Rostova. Sve se zasniva na smanjivanju tempa, tj. teže da se utakmica umrtvi do maksimuma, pokušajima da se preko kontri zapreti golu protivnika, a jedina velika otvaranja dešavaju se u poslednjih 10-ak minuta kada bismo mogli da vidimo 1-2 gola u zavisnosti od toga kakav će se sastav pojaviti na terenu. Sigurno je za sada da će nas očekivati veoma neizvesna utakmica, sa minimalnim brojem golova, a možda na kraju i bez pobednika. S’ obzirom da je kvota za “0-2“ samo 1,30, mislimo da je dole navedeni tip mnogo bolja opcija.

Naša prognoza rezultata – 1:1

P/K X @(remi na poluvremenu ili na kraju utakmice)


Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz ruske Premijer Lige, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje