utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Rusija): Najave i predlozi za utakmice 6. kola (ponedeljak)

Nakon dosadašnjih 7, danas nam predstoji odigravanje i poslednje, osme utakmice 6. kola ruske Premijer Lige, a u ovom članku predstavićemo Vam kratku najavu i predlog baš za tu poslednju utakmicu.


18:30 Arsenal Tula – Ural Jekaterinburg

Ovo 6. kolo ruskog prvenstva zatvoriće utakmica koja će se odigrati od 18 časova i 30 minuta po našem vremenu na stadionu “Arsenal“ u Tuli, a gde će ekipa jekaterinburškog Urala gostovati tulskom Arsenalu.

Arsenal je u prošlom kolu zabeležio poraz u gostima od prošlosezonskog šampiona Spartaka iz Moskve, očekivanim rezultatom 2:0, a taj učinak stavio ih je na 14. poziciju od ukupno 16, gde imaju samo 3 boda iz 5 kola s’ obzirom da su ostvarili ukupno 1 pobedu i čak 4 poraza. Arsenal je na neki način pronašao recept za postizanje pogodaka, ali se to još uvek ozbiljnije ne odražava na rezultat i zato su “Tobdžije“ sada tu gde jesu. Sigurno da će tokom ove sezone imati teži posao u odnosu na prošlih 10-ak meseci, a itekako su veće šanse da na kraju sezone zauzmu upravo neku od pozicija sa dna tabele, iako njihov kvalitet nije katastrofalan kako govore rezultati. Na ovoj utakmici nastupiće bez najmanje tri igrača, kao što su štoperi Gija Grigalava (2n/0g/0a) i Stopila Sunzu (4n/0g/0a), kao i centralni vezista Kantemir Berhamov (5n/1g/0a), dok su desno krilo Kiril Kombarov (2n/0g/1a) i ofanzivni vezista Sergej Tkačev (4n/1g/0a) pod upitnikom za nastup.

Ural iz kola u kolo nastavlja da pokazuje svoj kvalitet i nije ni malo slučajno to što su pored Zenita jedina neporažena ekipa u ligi, iako zauzimaju tek 11. poziciju. Nakon remija upravo sa ekipom Zenita “Bumbari“ su svoj broj bodova povećali na 7, s’ obzirom da nakon 5 kola imaju ukupan učinak od 1 pobede i čak 4 remija. Ekipa u narandžasto-crnim dresovima jedna je od najkvalitetnijih ekipa izvan zone za evropska takmičenja, a nema sumnje da do kraja sezone itekako mogu da se približe vrhu tabele, te stvore kvalitetnu podlogu za naredne sezone. Itekako će im danas u korist ići činjenica da će na teren izaći praktično kompletni, pošto neće biti samo desnog krilnog napadača Edgara Manučarjana i desnog beka Vladimira Hozina koji ove sezone nemaju ni jedan nastup.

Činjenica da je na ovoj utakmici Ural proglašen autsajderom, tj. Arsenal favoritom, svakako da je čudna, s’ obzirom da je Ural u ovom trenutku kvalitetnija ekipa koja može da napravi ogromnu razliku na terenu protiv ruskih “Tobdžija“. Mišljenja smo da će se niz Urala bez poraza nastaviti i na ovoj utakmici što svakako može doprineti motivaciji igrača, a uz počasni gol desetkovanog domaćina mislimo da možemo gledati zanimljivu utakmicu.

Naša prognoza rezultata – 1:2

X2 @1,55 (remi ili pobeda gostiju)


Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz ruske Premijer Lige, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje