petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Rusija): Najave i predlozi za utakmice 7. kola (petak)

U Ruskoj Premijer Ligi danas zvanično započinje i 7. kolo, koje će se otvoriti utakmicom između ovosezonskih “fenjeraša“ Tosna i SKA Habarovska. Za prvu utakmicu ovog kola, kao i za sve ostale, spremili smo Vam kratku najavu i predlog, a nadamo se da će Vam tekst biti od koristi.


18:30 Tosno – SKA Habarovsk

Kao što smo već i rekli, utakmica koja će otvoriti ovo 7. kolo odigraće se na stadionu “Petrovski“ u Sankt Peterburgu između domaćeg Tosna i ekipe SKA uz Habarovska.

Tosno je i pored ogromnog mučenja od početka sezone u poslednja 3 kola uspeo da se sastavi te da slavi u gostima nad tulskim Arsenalom (1:2) i moskovskom Lokomotivom (0:2), dok su kod kuće ozbiljno namučili ekipu moskovskog CSKA, ali ipak pretrpeli poraz (1:2). Nakon te 3 fantastične utakmice Tosno je uspeo da dođe do prvih bodova, te sada ima njih ukupno 6 tako da se sada nalazi na 12. poziciji (iznad zone za ispadanje), a njihov ukupan učinak jeste upravo te 2 pobede, kao i 4 poraza. Zasigurno da ako “zeleno-beli“ nastave sa kvalitetnom igrom iz poslednje 3 utakmice da mogu doći bar do sredine tabele, ali tek nakon ove utakmice moćemo da vidimo da li njima uopšte odgovara premijerligaški ritam s’ obzirom da se danas sastaju sa starim znancem, SKA Habarovskom. Na toj utakmici trener neće moći da računa na povređene igrače, kao što su štoper Aslan Dudijev (2n/0g/0a) i desni bek Denis Kutin (2n/0g/0a), dok je povređen takođe i novopridošli centralni napadač Ante Vukušić koji upravo zbog povrede nije dobio priliku još od početka sezone.

SKA Habarovsk je takođe u poslednjim odigranim kolima uspeo da pronađe formu koja će donositi rezultate te su trijumfom nad Anžijem kod kuće (2:0) i remijem sa Rubinom takođe kod kuće (1:1) uspeli doći do prvih bodova u ovoj sezoni, a samim tim i do prvih postignutih golova u sezoni. Motivacija će svakako biti njihov prijatelj na ovoj utakmici, ali ne treba zaboraviti da su za ovo gostovanje morali preći malo manje od 9 hiljada kilometara te da i zbog razlike u klimi stariji igrači “Armejaca“, koji su pre svega defanzivnci, na ovoj utakmici verovatno neće nastupiti sa 100% kapaciteta. Sigurno da će veliki plus predstavljati to što nema povređenih ili suspendovanih igrača, ali treba istaći da je centralni napadač Anton Kobjalko (3n/0g/0a) tokom jučerašnjeg dana napustio redove SKA Habarovska i prešao u Baltiku.

Obe ekipe su u poslednja 2-3 kola konačno uspele da dođu do forme koja im je preko potrebna u ovom trenutku, te da sakupe prve bodove u sezoni koji ih sada manje-više odvajaju od predposlednjeplasiranog Anžija i poslednjeplasiranog Amkara. Obe ekipe su u tim utakmicama gajile manje-više ofanzivan stil igre, što svakako može da nam priredi zanimljiv susret večeras od 18 časova i 30 minuta po našem vremenu. Tokom prošlih sezona kada su se ove dve ekipe sastajale u drugoj ligi golovi su bili neizostavan deo, pa mislimo da sve to može da se ponovo i danas.

Naša prognoza rezultata – 2:1

1X&2+ @1,60 (pobeda domaćina ili remi uz 2 ili više golova na utakmici)


Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz ruske Premijer Lige, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje