subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Ukrajina): Najave i predlozi za utakmice 3. kola (nedelja)

Ovog vikenda na programu je svih 6 utakmica 3. kola ukrajinske Premijer Lige, a mi smo vam za svaku od tih utakmica spremili najavu i predlog, koji smatramo da je najrealnija opcija.

U subotu smo Vam predstavili najavu gde smo obuhvatili prve 3 utakmice, a naša uspešnost bila je 2 od 3 pogođenih predloga, što je oko 67%. Nadamo se da ćemo i danas imati isto, ili čak više, uspeha.


16:00 Marijupolj – Černomorec Odesa

Prva današnja utakmica 3. kola ukrajinskog prvenstva odigraće se između Marijupolja i Černomoreca iz Odese. Ekipa Marijupolja, koja je do sredine juna nosila ime Iljičevac, nakon 2 godine ponovo nosi status premijerligaša, pošto su tokom prethodne sezone uspeli da zauzmu 1. poziciju u ukrajinskoj Prvoj Ligi, ostavljajući iza sebe ekipe kao što su Desna i Veres. Kao premijerligaši u ova 2 kola uspeli su da sakupe 2 boda, pošto su remizirali sa Veresom iz Rivne bez golova, kao i protiv luganjske Zarje, može se reći prijateljskog kluba, rezultatom 1:1 (gde su čak mogli i do pobede), te se sada nalaze na samom centru tabele, tj. na 6. pozicji. Zaista igraju lepo ove sezone, iako se od njih očekivali da od samog starta greju dno tabele. Nema sumnje da Marijupolj može biti dosta čvrsta ekipa u narednom periodu, ali kao što to uvek govorimo, učinak na početku sezone ne mora ništa da znači. Černomorec je upravo od Marijupolja preuzeo očekivanja, te se sada nalaze na poslednjoj, 12. poziciji i to bez bodova nakon 2 kola, pošto su zabeležili poraze od kijevskog Dinama i Stalja iz Kamjanski. Već određeni vremenski period muči ih određena finansijska kriza, a po nekim izvorima čak jednu od opcija predstavlja povlačenje kluba sa profesionalne scene, iako zvaničnih potvrda nema. Svakako da Marijupolj može biti konkurentan ove sezone, a pravu priliku da pokažu svoje namere možda predstavlja upravo ova utakmica protiv Černomoreca. Mislimo da je zbog trenutnih situacija u klubovima, kao i zbog odlične igre domaćina klađenje na njihovu pobedu ili bar pozitivan rezultat odlična opcija.

Naša prognoza rezultata – 1:1

1X&0-3 @1,70 (pobeda domaćina ili remi uz 3 ili manje golova na utakmici)


18:30 Oleksandrija – Zarja Luganjsk

Oleksandrija na ovu utakmicu dolazi nakon susreta sa rumunskom Astrom u okviru 3. kola kvalifikacija gde su kao gostujuća ekipa uspeli da odigraju nerešeno bez golova i do revanša dođu sa povoljnim rezultatom. Iako je do revanša ostalo svega nekoliko dana obaveze u domaćem šampionatu takođe su aktuelne, ali pitanje je koliko će ozbiljno shvatiti utakmicu sa Zarjom bar zbog prihoda od eventualne pobede i prolaska u narednu fazu LE, jer je praktično jasno (ne toliko po rezultatu koliko po unutrašnjim problemima u klubu) da će se u drugom delu sezone takmičiti u relegacionoj grupi ukrajinskog prvenstva. Trenutno se nalaze tek na 10. poziciji sa samo 1 bodom iz 2 utakmice, pošto su zabeležili poraz od Olimpika kod kuće, kao i remi sa doskorašnjim drugoligašem Veresom u gostima. Zarja je sa druge strane kao trećeplasirana ekipa iz prošle sezone ovaj put veoma podbacila pa kao i njihov današnji protivnik imaju svega 1 bod iz 2 utakmice, jer su zabeležili poraz od Stalja iz Kamjanski i to na svom terenu, kao i remi sa Marijupoljom, takođe kod kuće. Ova utakmica biće ubedljivo najznačajniji duel na početku sezone, s’ obzirom da se zbog loših rezultata glavnom treneru Juriju Vernidubu klupa veoma “mrda“. I sam je prilikom jednog intervjua izjavio da ukoliko danas ne dođu do povoljnog rezultata njemu ne preostaje ništa drugo nego da napusti ekipu. Svakako da igrači danas moraju dati sve od sebe, ali videćemo dokle će sve to da dovede. Oleksandrija verovatno neće previše pažnje pridavati ovoj utakmici koliko će njihove misli biti uprte na Astru, a samim tim Zarji se otvara idealna prilika da uzmu bodove od ekipe koja ne slovi za jednog od kvalitetnijih učesnika Premijer Lige.

Naša prognoza rezultata – 0:1

X2&0-3 @1,50 (remi ili pobeda gostiju uz 3 ili manje golova na utakmici)


18:30 Olimpik Donjeck – Veres Rivne

Olimpik je na stadionu “Valeri Lobanovski“ u Kijevu pre samo 3 dana uspeo da iznenadi ekipu grčkog PAOK-a i da na svom debitantskom nastupu u evropskim takmičenjima (LE) odigra nerešeno rezultatom 1:1 iako su do 60. minuta imali gol prednosti. Svakako kroz nekoliko dana očekuje ih revanš susret, a s’ obzirom da su primili gol kod kuće stvari su malo komplikovanije, te u Grčkoj takođe moraju postići bar 1 gol, a da ne budu poraženi. Pripreme za tu utakmicu uveliko traju, ali iako se očekivalo da će (kao i Oleksandrija) žrtvovati domaći šampionat trener je najavio da se ništa neće menjati te da je svaka utakmica u svakom takmičenju važna, pogotovo zbog činjenice da u PL imaju 5. poziciju u svojim rukama. Sa druge strane, Veres iz Rivne je u Premijer Ligu stigao kao trećeplasirana ekipa ukrajinske Prve Lige, gde su zbog finansijskih problema u ekipi Desne oni bili ta zamena. U najelitnijem rangu takmičenja Ukrajine Veres je nakon 2 kola zabeležio oba remija, protiv Marijupolja u gostima i Oleksandrije kod kuće (oba puta bez golova), te se sada nalaze na 7. pozicijia sa 2 boda. Objektivno gledano Veres nije ekipa od koga bi neki iole jači učesnik Premijer Lige (kao što je to Olimpik) trebao da strahuje. Njihova igra zasniva se na korišćenju grešaka protivnika, ali ni u prvoj ni u drugoj utakmici te greške nisu uspeli da iskoriste i postignu bar 1 gol. Olimpik je pre svega ekipa koja igra pametno, jednostavno, ne prave u tolikom broju greške koje protivnik može iskoristiti, pa mislimo da im ni Veres neće predstavljati opasnost po gol.

Naša prognoza rezultata – 1:0

1X&0-3 @1,50 (pobeda domaćina ili remi uz 3 ili manje golova na utakmici)


Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz ukrajinske Premijer Lige, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje