subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijerligaš pet mečeva bez štopera

Štoper Bornmauta Tajron Mings odsustvovaće sa terena pet mečeva nakon što ga je fudbalski savez (FA) kaznio zbog gaženja napadača ,,đavola“ Zlatana Ibrahimovića koji je prethodno kažnjen sa tri utakmice neigranja zbog udaranja laktom istog igrača. Ova dva igrača sukobila su se u subotnjem meču Mančestera Junajteda i popularnih ,, višanja“ , a utakmica je završena rezultatom 1:1.

Fudbalski savez potvrdio je ovu kaznu nakon zasedanja nezavisne regulatorne komisije u sredu.

Čelni ljudi Bornmauta burno su reagovali na suspenziju koju je dobio njihov fudbaler od strane (FA) rekavši da će uložiti žalbu, kao i da se Tajron dva puta izvinio Ibrahimoviću tokom meča i da namera nije postojala prilikom gaženja. U potpunosti podržavamo našeg igrača, Tajron se može pohvaliti da nije isključen na 75 utakmica, kao i da je u profesionalnoj karijeri dobio svega 13 žutih kartona, poslednji u aprilu 2015. godine.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje