subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga, Australije, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu jedan duel A lige Australije.

9:15h Adelaide-Newcastle Jets

Adelejd je iznenadio mnoge ove sezone,prijatno naravno. Niko nije očekivao da će ovako igrati,ali eto, dogodilo se. Igraju zaista sjajno. Velika transformacija u odnosu na ranije sezone, što po kvalitetu igre,što po stilu igre. Oni su godinama u nazad važili za tim koji igra više defanzivno, za tim koji igra veoma tvrde zatvorene utakmice,ali ove sezone su sve to opovrgli. Oni ove sezone igraju jedne od najefikasnijih duela. Daju zaista dosta golova, napad im je jedan od najefikasnijih u ligi. Odbrana je malo popustila,ali to i nije čudno s obzirom na stil igre koji preferiraju. Trenutno se nalaze na 4tom mestu. U prethodna 4 kola su osvojili čak 9 bodova, pobedivši na tri utakmice identičnim rezultatom 2-1 i to Pert, Merinerse i Melburn Siti. Zaista sjajna ekipa koja će biti veoma tvrd orah na koga god naleti u plej ofu. Mislim da se ne postavlja pitanje hoće li dospeti do plej ofa, bilo bi neverovatno da se tu ne nađu.

Danas igraju protiv tima sličnih karakteristika i to čini ovaj meč sjajnim. Džetsi igraju sličan stil fudbala. Igraju otvoreno napadački. Imaju jedna efikasan napad gde je alfa i omega Gruzijac Mikeltadze koji je drugi strelac lige. Za razliku od Adelejda Džetsi nažalost više imaju primljenih nego datih golova. Odbrana Džetsa je zaista loša ove sezone. Imaju jednu od najgorih odbrana i samo na jednom meču u ovoj sezoni nisu primili gol. Upravo se zbog te odbrane i nalaze u donjem delu tabele sa dosta malim šansama za plej of.

Prognoza:Ovo bi mogao biti jedan efikasan meč gde bi oba tima mogla makar do po jednog gola. Adelejd jeste favorit,ali bolje je igrati na golove.Neka moja prognoza je 2-1 za Adelaide.

Tip: GG i D2+ @ 2.25 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje