četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije, najava, predlozi za klađenje (UTORAK)

U utorak je na programu jedan duel A lige Australije.

9:55h Melbourne City-Central Coast Marinners

Melburn Siti u ovo kolo ulazi nakon lagane pobede protiv Jetsa u prošlom kolu.Ta pobeda im je donela drugo mesto na tabeli sa samo jednim bodom zaostatka za liderom Westernom.Siti je loše počeo novu sezonu,ali kako je vreme odmicalo tako su i oni dizali svoju formu. Istina, imali su i problema sa sastavom jer su nedostajali bitni igrači,pogotovo u napadu,ali njihovim povratkom sve se promenilo i Siti opet liči na šampionski tim iz prošle sezone. Napad im je ubedljivo najefikasniji u ligi. Kako i ne bi bio kad ga predvode sjajni igrači poput Tilia, Nabuta, Lekija i najboljeg strelca lige Meklarena. Zaista sjajni igrači i prosto se ne zna koji je kvalitetniji i koji može više štete da nanese protivniku. Trenutno od svih njih u najboljoj formi je Leki koji je u poslednja 4 kola dao isto toliko golova. Ipak, nije sve tako bajno u Sitiju. Koliko god napad bio sjajan, toliko je odbrana loša ove godine. U prošlom kolu su uspeli da ne prime gol i to je jedan od retkih mečeva na kojima je to pošlo za rukom. Primaju baš dosta golova i to je segment igre na kojem bi mogli da porade.

Njihov današnji rival ne dočekuje baš ovo kolo u nekom najboljem raspoloženju. Merinersi su u seriji od 5 mečeva bez pobede. U tih 5 kola osvojili su svega 2 boda. U prošlom kolu su poraženi od Viktorija i to golom u poslednjim sekundama meča. Najgori deo tima im je odbrana i taj segment moraju poprilično da poprave. Posebno jedan detalj upada u oči. Većinu golova ove sezone su primili u poslenjih 15 minuta mečeva. Eto u poslednja dva kola su golove odluke primali u nadoknadi vremena i Pert i Viktori su im dali golove nakon 90tog minuta. Jednostavno padne im koncetracija u tom delu meča i prosipaju bodove. Napad i nije toliko loš, postižu oni golove,ali jednostavno sa takvom odbranom ne mogu mnogo. Moram reći i da je umor prisutan kod Merinersa. Nastavlja se ovaj žestok ritam za njih. U 14 dana više od 5 odigranih mečeva što je zaista mnogo i vidi se da su igrači umorni.

Prognoza: Siti je favorit na ovom meču i trebalo bi da slavi,ali bi mogli i Merinersi do kojeg gola. Najbolja opcija su golovi.

Tip: domaćin 2+ @ 1.42 – 3:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje