četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije,najava,predlozi za klađenje (PETAK)

U petak je na programu jedan duel A lige Australije.

11:45h Adelejd – Mekartur

Adelejd u ovo kolo ulazi sa velikim imperativom pobede. U dosta su lošoj formi. U seriji su od 4 meča bez pobede,od toga čak 3 poraza i 1 remi. To je dovelo do pada na tabeli pa su sada na 5tom mestu sa istim brojem bodova kao 6to plasirani Sidnej, a sa jednim bodom manje od 5tog Mekartura. Kao što znate prvih 6 timova ide u plej of i zbog toga je ovaj meč jako bitan za Adelejd jer je ovo direktan rival za poziciju. Velington i Merinersi su na samo 1 odnosno 2 boda zaostatka i jedan kiks može u potpunosti da promeni situaciju. Znaju to u Adelejdu jako dobro,ispucali su sve svoje kredite i sada više nemaju prava na grešku. Oni su tim koji igra otvoren,napadački fudbal. Mogu da pobede bukvalno svakog,ali isto tako neshvatljivo mogu da izgube od bilo koga. Ta ne konstantnost im i pravi najveće probleme tokom sezone, što iz kola u kolo, a tako i u samim utakmicama. Imaju mnogo crnih minuta na utakmicama gde nestanu na terenu. Počnu jako dobro,postignu gol i onda se ugase. Dozvole rivalu da izjednači,povede i onda se probude u poslednjih 20 minuta. Izvlačili su se protiv slabijih rivala,otuda i dosta pobeda rezultatom 2-1,ali čim su došli na red kvalitetniji timovi,spasa nije bilo.

Mekartur u ovo kolo ulazi u nešto boljem raspoloženju. Oni su u prošlom kolu na fenomenalan način trijumfovali protiv Perta i na taj način prekinuli seriju od 3 meča bez pobede. Gubili su 2-0 i uspeli su da preokrenu na 4-2. Ta pobeda im je podigla moral,pogotovo što je osvojena na ovakav način,ali ista ta pobeda neće mnogo značiti ako na ovom meču ne izvuku pozitivan rezultat,tj ako ne izgube. Njima je takođe bitan ovaj meč,da ne ponavljam priču od gore. Mekartur je jedna zaista čudna ekipa. Oni su tim koji ima sjajan napad i najgoru odbranu u ligi. Prosto je neshvatljivo kako se napravio takav spoj. Eto meč protiv Perta je slika i prilika njihovog izdanja tokom cele sezone. Ukratko,odbrana uprska i onda napad pokušava da izvuče najviše što može. Slični su kao i Adelejd. Takođe krenu veoma jako u utakmicu,najveći broj svojih golova postižu u prvih 30 minuta i nakon toga dozvole rivalu da potpuno preuzme igru. Biće zanimljivo videti duel dva tima sličnih karakteristika.

Prognoza: Na osnovu gore napisanog teksta trebalo bi da vidimo jedan efikasan meč. Po stilu igre mogli bi takođe da vidimo golove u oba poluvremena,pa ću vam na osnovu toga predložiti kombinaciju ove dve igre.

Tip: 1+ p.p. i 3+ (1+ prvo i 3+ kraj ) @ 1.65 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje