sreda, 28. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA Plejof – Poeni igraca (Cedevita vs FMP)

Predlog izgledne šanse za prolaz


M. Jeremic (Cedevita) 6.5-, 6pts

Y. Ferrell (Cedvita) alt 13.5+, za manje normal 15.5+, 20pts

Marko uzima limitran broj suteva, i to je glavni razlog zasto ga uzimamo ispod margine u ovom mecu. Pored toga, smatramo da igra mnogo losiju odbranu od Murica koji bi trebao dobiti jace minute u mecu koji je Plejof karaktera.

Sa druge strane, nije nam jasna margina na Yoggia, koji je istini za volju izasao iz povrede, ali sa punim potencijalom treba biti na margini oko 17.5. FMP nema sjajnu odbranu, i igra u brzom ritmu gde ga Charlie Moore ne moze zaustaviti ni pod tackom razno. Jedino ocajan sut kakav je imao na prethodna 2 meca (4/22 za 3 poena) ga moze ostaviti ispod margine.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje