Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


D. Tasić (FMP) 12.5+ – postigao 12 pts

Od povrede 2. najboljeg strelca FMP-a Garet Newelsa, Danilo je odigrao 3 meča u kojima je beležio veći usage rate. Poenterski se to ogledalo sa partijama od 13, 16 i 11 poena.

U poslednjem meču kada je imao 11 poena, šut ga nije služio pošto je imao mizernih 2 ubačenih iz čak 15 pokušaja.

Ukoliko danas ponovi broj uzetih šuteva, gotovo nam je nezamislivo da ostane ispod margine.

U prvom meču protiv Cibone postigao je 9 poena, ali je tada Newels imao čak 28.

Reket Cibone sa mladim Brankovićem te Reuversom nije najbolje branjen, te očekujemo da na domaćem parketu Tasić odigra jednu dobru partiju.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.