ponedeljak, 04. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA – Poeni igrača (2. oktobar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


I. Papapetrou (Partizan) 11.5 minus, pojedine 12.5, postigao 11pts

Može se uzeti i po 9.5 u lokalnoj kladionici, uz manji ulog.

Grčki košarkaš bi trebao biti jedan od nosilaca igre ekipe Partizana ove sezone uz Puntera i Nunnalya. Međutim, ekipa crno-belih je toliko protakana talentovanim igračima da je pitanje koji će igrač izaći u prvi plan.

Na današnjem meču smo odlučili da ga odigramo minus jer igraju protiv ekipe Cibone koja je jedva opstala usled budžetskih poteškoća. Ne verujemo u egal meč, a smatramo da je pozicija Ioannisa poprilično ispunjena, i sumnjamo da će se on isticati. Verujemo da će uloga biti slična onoj kao što je imao u reprezentaciji Grčke, gde jedan meč ima 15 poena, drugi 2.

Mana ove opklade je izjava trenera Željka Obradovića koji govori da ne zna u kom će sastavu igrati u Zagrebu, dok se na treningu evidnetno vide svi igrači u punoj pari (osim Avramovića). Pored Alekse, ni Alen Smailagić neće nastupati.

KK Partizan igra u petak meč Evrolige u Berlinu protiv ALBA.

Ukoliko bude nekih informacija koje ne priliče našoj opkladi, potrudićemo se da objavimo na Viber Premium grupi.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje