subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA – Poeni igrača (21. Mart)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


N. Kalinic (Zvezda) 10.5+ postigao 14pts

Kao što je Dejan Radonjić i najavio, Zvezda u Zagrebu igra bez Austin Hollinsa i Branka Lazića. Za našu opkladu je pogotovo bitno odsustvo Amerikanca koji je konačno uhvatio ritam na nekoliko utakmica pre povrede.

Sada će Kalinić morati da bude nosilac napada, što uglavnom i jeste, ali se suočava sa različitim vrstama odbrana. Margina od 11.5 je takođe prihvatljiva, jer smatramo da je iako je ovo regionalno takmičenje, Cibona je u dobrom zaletu i u punom sastavu nakon što se perspektivni Roko Prkačin vratio pre par kola. Pored Prkačina, u timu je i Gegić, Vildzoa i Reuvers, što bi prema našim procenama trebalo značiti neizvestan meč uz blagu pobedu Zvezde.

Izlišno je govoriti, ali bez Hollinsa je protiv SC Derbya Kalinić postigao 23 (perfektan šut), dok je protiv Barce imao svega 5 poena gde je odbrana bila izuzetna.

Cibona protiv ozbiljnijih ekipa primi po 80 poena, stoga se nadamo da će Kalinić doprineti u toj poenterskoj ulozi. Sledeći meč Zvezda igra u petak protiv ALBA u Berlinu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje